Dekk

Dekkene er den eneste delen av bilen din som er i kontakt med veibanen under kjøring og gode dekk er derfor en investering i din sikkerhet.

> Trykk her for å be om tilbud

Det kan være vanskelig å vite hva slags dekk du bør velge til din bil. I tillegg til riktig dimensjon, hastighet- og lasteinndeks er det viktig at dekket har de riktige egenskapene for nettopp din bil.

> Trykk her for å be om tilbud

Viktig om dekk

  • Sjekk luftrykket. Riktig lufttrykk er viktig for sikkerheten og reduserer både drivstofforbruket og dekkslitasje.
  • God mønsterdybde reduserer bremselengden. Bremselengden øker dramatisk under 3mm på sommer- og under 4mm mønsterdybde på vinterdekkene. Minste tillate mønsterdybde i Norge er 1,6mm på sommer- og 3mm på vinterdekk.
  • Gummi er ferskvare. Når gummien i dekket blir hardere minsker også veigrepet. Det er derfor ikke bare mønsterdybden som er avgjørende for når du bør skifte dekk.
  • Riktig lagring forlenger dekkenes levetid. Legg hjulene dine inn på vårt dekkhotell så gir vi de den behandlingen de trenger.
Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.