event_note Tid:
5. mars 2017 - 6. mars 2017,
room Sted:
Golsfjellet
Mercedes-Benz Winter Driving Experience 2017 [fullbooket]
Mercedes-Benz Winter Driving Experience 2017 [fullbooket]

Vi har gleden av å invitere deg til en minnerik og uforglemmelig tur til Golsfjellet hvor Mercedes-Benz Norge og Andresen Bil i samarbeid med On-Track Event arrangerer Mercedes-Benz Winter Driving Experience 2017.

Dette er en mulighet vi ønsker å gi deg hvor du vil få muligheten til å prøve mange ulike Mercedes-Benz modeller på snø og is, fra A-Klasse til G-Klasse, under profesjonelle omgivelser i en hyggelig og sosial ramme.

Pris for reise, overnatting, mat og kjøring: Kun 5.900 kr

ØVELSER PÅ SNØ OG IS:

1. Brems/unnamanøver og optimalbrems

Vi trener på å bremse, samt styre unna et uventet hinder i veibanen i høy hastighet. I sammenheng med denne øvelsen har vi en retur der optimalbrems med ABS demonstreres i ulike hastigheter.

2. Serpentin

Slalåmkjøring mellom kjegler med kort og lang avstand. Hensikten med øvelsen er å fokus på korrekt sittestilling, rattføring og se-teknikk, samt få en forsiktig innføring på over- og understyring.

3. Dobbel-S

På denne øvelsen trener vi på over- og understyring. Vi fremprovoserer skrens i relativt høye hastigheter både med og uten elektroniske hjelpemidler og lærer oss forskjellen på over- og understyring. I tillegg demonstrerer vi hvor effektivt bilenes antiskrens-system fungerer i praksis.

4. Teknikkbane

Vi har en egen bane på isen der deltagerne har instruktør i passasjersetet, som gir direkte tilbakemelding til føreren med fokus på dynamisk kjøring.

5. Offroad

Kjøring i egen tilpasset terrengtrasé med et utvalg SUV-modeller. Fokus på fremkommelighet og demonstrasjon av bilenes intelligente 4-hjulsdrift systemer.

6. Highspeed-laps

På egen bane får deltagerne sitte på med en profilert motorsportutøver og får erfare bilkontroll slik proffene gjør det.

Du vil få mulighet til å teste en rekke av våre modeller fra A-Klasse til G-Klasse, og testet biler både med to-hjulstrekk, 4MATIC og de grommeste motorene fra AMG. Vi kan friste med et enormt spekter med stjerner som blant annet A 250 Sport 4M, C 63 S Coupè, GLC 43 4M Coupè og ikoniske G 350 d.

PROGRAM DAG 1 (søndag 4. mars)

13:30 Avreise Andresen Ski, Åsveien 5

17:00 Ankomst og innsjekking Golsfjell Fjellstue

17:30 Velkomst i «Fjøset» Enkel servering Snøscooterkjøring Lansering av nye modeller

20:00 Samling i peisestua

20:15 Middag

 PROGRAM DAG 2 (mandag 5. mars)

07:00 Frokost og utsjekk

08:00 Briefing Produktpresentasjon og teknologi Avansert kjøreteknikk og gjennomgang av øvelser Gruppeinndeling Introduksjon av instruktørene

09:30 Ankomst banen på Tisleia Fotosession

09:45 Aktiviteter/øvelser starter 12:15 Lunsj

13:25 Aktiviteter/øvelser fortsetter

16:00 Debriefing med enkel servering

16:15 Avslutning/avreise

 
Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.