KAMPANJE: CLA Shooting Brake i AMG Edition-utgave til 455.000 kr

KAMPANJE: CLA Shooting Brake i AMG Edition-utgave til 455.000 kr

CLA Shooting Brake er kompaktklassens råeste shooting brake, den eneste bilen som kombinerer sportsligheten til en coupé og bagasjeplassen i en stasjonsvogn. CLA Shooting Brake er spekket med assistanse- og sikkerhetssystemer, og har en rekke nyttige tilleggstjenester slik som ”Mercedes me”. Keyless-go komfortpakke og LED High Performance frontlykter er noe av det som topper en lang tilleggsutstyrsliste.

Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake AMG Edition

Kjøpspris kr 455.000,-
Besparelse kr 63.045,-

Utstyr inkludert: Stor 8″ fargeskjerm, ryggekamera, LED hovedlys, lys- og siktpakke, DAB+ med bluetooth handsfree, forberedelse for Garmin navigasjon, smartphone integrasjonspakke, vinterhjul på lettmetallfelger, midtarmlene og skiluke, 18” AMG lettmetallfelger, senket komfortunderstell, parkeringsassistent, keyless start, mørke ruter, metallic lakk og automatgir.


Meld din interesse her

Tilbudt modell kan avvike fra bildene. Alle priser er inkl. levering Oslo. Lokale leveringskostnader kan tilkomme. Tilbudet gjelder til 31. august 2018.

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.