KUNDEHISTORIE: «Farmen» kjører Norges råeste V-Klasse

Farmen-1

I lang tid siklet Jan-Erik Farmen på Mercedes-Benz V-Klasse og da den romslige modellen ble tilgjengelig som varebil slo han til. «Farmen», som han kalles, kjører Norges første V 250 d 4MATIC varebil i Exclusive-utgave. Den komfortable varebilen er en viktig del av hverdagen til «Farmen» som i jobben som gulvlegger kjører mye, jobber hardt og frakter tungt verktøy.

Hva er historien til Din Gulvlegger AS?
-I over 20 år var jeg ansatt hos andre, men i 2007 ønsket jeg å stå på egne bein. Jeg startet Din Gulvlegger AS alene og har etterhvert ansatt flere flinke medarbeidere. I dag er vi fem stykker i tillegg til innleide når det trengs. Basen er i Lier kommune, men vi jobber i hele Stor-Oslo.

Hva holder dere på med?
-Hvert år legger vi flere tusen kvadratmeter med gulv, både gulvbelegg og tepper. Størrelsen kan variere fra et kjøkkengulv til store næringslokaler. Vi har mange faste kunder som IKEA, Vinmonopolet og Oslo kommune boligbygg. Vi merker også trapper og andre feller for blinde og svaksynte etter krav myndighetene.

Farmen-4

Hvorfor valgte dere oss som billeverandør?
-Jeg ble tipset av en bekjent i bransjen som holder til Askim. Han hadde bare gode ord å si om dere. Det var starten på et lykkelig samarbeid.

Fortell om bilparken?
-Vi har nå min V-Klasse og to andre varebiler. Jeg ser ikke bort ifra at det blir flere V-Klasser i fremtiden nå som jeg er blitt Mercedes-Benz-frelst.

Farmen-2

Hva liker du mest med bilen?
-Det er mye! Bilen min har alt av utstyr, som panorama soltak, adaptiv cruisekontroll, elektriske skyvedører og bakluke, 360 graders kamera, Burmester stereoanlegg, Comand Online og mye mer. Interiøret og god støyisolering gjør at hver kilometer av en fryd å kjøre. 4MATIC firehjulsdrift og en råsterk dieselmotor topper det hele.

Hva slags innredning har du valgt?
-Jeg har valgt en skreddersydd innredning fra Sortimo. Vi er kjent med Sortimo fra tidligere biler og det er kvalitet hele veien. Jeg har seks store skuffer – to i hver døråpning i V-Klassen. På toppen ligger det et lastegulv naturligvis kledd med teppe av meg selv for å hindre at verktøy flytter på seg.

Farmen-3

Hvordan har dere opplevd oss som leverandør hittil?
-Jeg har fra første stund fått super service av salgskonsulent Tor-Eivind. Han svarer alltid, selv i helgene. Jeg har ikke benyttet meg av verkstedet enda, men jeg ser frem til å benytte meg av det også.

Farmen-5

Hvordan ser det neste året ut?
-Vi har en stor omsetningsøkning i 2017. Med 35 års erfaring og mange kontakter er det nesten ubegrenset tilgang på jobber. Vi har masse å gjøre i år og 2018.

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.