KUNDEHISTORIE: Malermestere kjører Peugeot

Regnbuen-2

For 18 år siden startet Robert Malmberg (til høyre på bildet – her sammen med daglig leder Geir Kristiansen) fra Spydeberg firmaet Regnbuen Malermesterbedrift. Vekst i omsetning og antall medarbeidere de siste årene har også satt bilparken under press for Oslo-firmaet.

Hva er historien til Regnbuen Malermesterbedrift?
-Selskapet ble etablert i 2002 med ti mann. I dag er vi 60 medarbeidere, så veksten har vært god. Vi har fagpersonell med forskjellig bakgrunn og mesterbrev. Syv av våre ansatte har mesterbrev.

Hva holder dere på med?
-Vi holder på med innvendig og utvendig malerarbeid hovedsakelig rettet mot næringskunder. Alt fra tradisjonelt innvendig malerarbeid og gulvbelegg, til totalentrepriser på fasaderehabilitering. Som totalentreprenør kan vi hjelpe kunden i prosessen fra begynnelse til slutt.

En av våre største avtaler nå er med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås hvor vi utfører maler- og byggtapetseringsarbeider. Avtalen strekker seg over to år med opsjon på to år til.

Regnbuen-1

Hvorfor valgte dere oss som billeverandør?
-Det er relasjoner. Det er selgerne og servicen hos dere som har gjort at vi har blitt hos dere. Det håper vi å fortsette med. Det er mange som er på døren her, men vi er fornøyd med dere.

Regnbuen-5

Fortell om bilvalget dere har gjort?
-Vi har kjørt Peugeot i mange år. De brukes til å frakte mennesker og materialer mellom de ulike stedene vi arbeider. Før jul byttet vi ut en del av de gamle bilene med nye. Denne gangen falt valget på nye Expert og Partner. Av de 19 nye bilene er to elektriske. Vi er opptatt av miljøet og med all småkjøringen vi gjør er disse perfekte. Bilene kjøres i snitt 15.000 kilometer i året.

Hva liker dere mest med bilene?
-Brukerne av bilene er fornøyde og vi lytter til de. Likevel er det relasjonen mellom oss og dere som er viktigst for oss.

Regnbuen-4

Hvordan har dere opplevd oss som leverandør hittil?
-Igjen bra! Det er tilgitt begge veier og det er viktig for oss. Det samme gjelder våre kunder. Vi opptatt av at du som kunde skal kunne stole på at malerarbeidet blir utført og fulgt opp av mennesker med fagkunnskap. Det er overførbart til bilvalget.

Hvordan ser 2017 ut?
-Enormt mye å gjøre. Vi har aldri hatt så mye å gjøre i vinterhalvåret. Det skyldes at vi har fått tilslag på flere anbud og tilbud. Vi er også heldige som beholder en del kunder. Vi er fornøyd der vi er nå og målet er ikke å bli større.

Regnbuen-3

Les mer om Regnbuen Malermesterbedrift på deres hjemmesider: www.regnbuen.no

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.