KUNDEHISTORIE: Tar inneklima på alvor

Solheim Larsen Frank Grønlund

Strengere krav til innemiljø setter også større krav til vedlikehold. Solheim og Larsen Klima AS på Trollåsen i Oppegård kommune har gjort dette til sitt spesialfelt. Drøye fire år etter oppstarten omsetter de for 34 millioner kroner. Det er selskapets daglig leder Knut Larsen fornøyd med. Frank Grønlund (avbildet) er en av selskapets ansatte og kjører til daglig en Mercedes-Benz V-Klasse varebil.

Hva er historien til Solheim og Larsen Klima AS?
-Jeg og tre andre stiftet selskapet i 2012. Vi kom fra et annet selskap i samme bransje og med massevis av erfaring. Vi så et potensiale i markedet og det utnyttet vi. Vi startet med 10 ansatte og er i dag 23.

SolheimLarsen-4

Hva holder dere på med?
-Vi er totalleverandør av ventilasjon, kjøling og byggautomasjon. I tillegg utvikler vi vårt eget styringssystem som vi prøver i markedet nå. Bak suksessen ligger god kunnskap og gode referanser. Vi er fleksible og byr på personlig oppfølging. Hovedmarkedet vårt er det sentrale Østlandet. Vi er heldig og har en god del serviceavtaler med faste kunder. De fleste ansatte i selskapet har elektrikerbakgrunn, men spisset med vår egen opplæring.

Hvorfor valgte dere oss som billeverandør?
-Før vi startet selskapet hadde vi en relasjon til Krister, og det har utviklet seg til en stor bilpark.

SolheimLarsen-2

Fortell om bilparken?
-Cirka 15 biler. Mest varebilene Citan, Vito, V-Klasse, men noen personbiler av både Mercedes-Benz og Peugeot. Flere av bilene kjøres langt. En bil vi leverte inn nå har gått 175.000 kilometer.

Hva liker dere mest med bilene?
-Sjåførene melder tilbake at de er fornøyd med miljøet i bilene. De fungerer bra og det er lite trøbbel.

SolheimLarsen-3

 

Innredning?
-I Vitoene har vi Sortimo-innredning hvor teknikerne vår har verktøy. Veldig bra for å holde oversikt.

Hvordan har dere opplevd oss som leverandør hittil?
-Vi har nå vært kunde i drøye fire år. Vi er veldig fornøyd med oppfølgingen, og vi har ingen planer om å bytte leverandør.

SolheimLarsen-5

-Hvordan ser 2017 ut?
-Året har startet bedre enn noen gang. Vi har ferske serviceavtaler med NRK og Moss kommune. Vi ansetter en ny medarbeider i disse dager og vi tror på videre vekst i et voksende marked.

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.