KUNDEHISTORIE: Med stålkontroll på bilvalget

KUNDEHISTORIE: Med stålkontroll på bilvalget

En drøy kilometer unna Rakkestad sentrum holder Byemark Stål til. Oppstartsbedriften har valgt Mercedes-Benz Andresen Askim som billeverandør. Nå deler eier og produksjonsleder Thor Veiby sine tanker om oppstarten samt bil- og forhandlervalget.

Hva er historien til Byemark Stål?
-Vi er nytt selskap som startet opp 1. januar 2016. Nøkkelpersonene har vært alle ansatt mange år i stålbransjen og bor i området. Vi slo oss ned her på Mjørud i Rakkestad, men ser allerede nå at vi vokser ut av produksjonslokalene. Fra å være syv medarbeidere i starten av året er vi allerede passert 20. Oppstarten har gått over all forventning.

I arbeid Byemark

Hva holder dere på med?
-Vi tilbyr alle type stålkonstruksjoner innen bygg og anlegg, fra prosjektering til ferdig montert. Samt at vi også har kompetanse innen veggelementer i fasader og takplater i stål. Vi opererer over hele Østlandet, spesielt mellom Oslo og Rakkestad. Akkurat nå har vi tre store prosjekter i Moss, Slemmestad og Oslo. Kontraktene her er på cirka ti millioner kroner hver.

Mann foran Vito Byemark

Hvorfor valgte dere oss som billeverandør?
-Jeg har kjørt Mercedes-Benz selv i mange år fra Mercedes-Benz Andresen Askim og snakker ofte med varebilselger Krister. Det var ikke tema å velge et annen bilforhandler eller bilmerke når vi første skulle handle. Ikke sammenlignet jeg priser heller fordi jeg vet hva jeg får.

Alle i Byemark StålFortell om bilvalget dere har gjort?
-Til nå har vi kjøpt fire Mercedes-Benz Vito og tre Citan. I tillegg har vi handlet en Fuso lastebil gjennom dere som kan frakte stål opptil åtte meter og flere tonn

Hva liker dere mest med bilene?
-De er vanvittige gode å kjøre. Nesten på høyde med min splitter nye E-Klasse. De er funksjonelle og plassen er god. Setene både i Vito og Citan er nydelig. De er også drivstoffgjerrige, noe som er viktig ettersom vi kjører mye. Bilene ser ut til å rulle mellom 20 000 og 40 000 kilometer i året. Fem års garanti og 200 000 kilometer er også ett pluss ettersom vi kjører mye.

Innredningen virker genial – hvorfor denne?
-Ja, den er vi veldig fornøyd med. Den er fra Sortimo. Den er tilpasset vårt bruk. Her er det kroker for arbeidsklær, hyller og skap. Rett og slett alt vi behøver. Med en slik innredning blir det straks lettere å holde orden og utnytte plassen.
Vito Byemark
Hvordan har dere opplevd oss som leverandør hittil?
-Kort og godt, en hyggelig opplevelse. Ingenting å utsette. Servicen både fra salgs- og verkstedsteamet har vært god hele veien. Dere stiler opp hvis det er noe. Det liker jeg.

Hvordan ser 2017 ut?
-Det ser stygt ut, sier en lattermild Thor og fortsetter: -Antall oppdrag krymper i hvertfall ikke og da melder bilbehovet seg. Vi vurderer Vito med fem seter for å frakte mer mennesker i en og samme bil. 2017 er og blir et spennende år!

Thor og Krister Byemark

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.