NYHET: Kortere ventetid på populære Vito 4×4

MB-Vito4matic-2

Etterspørselen etter Mercedes-Benz Vito varebil med 4MATIC firehjulsdrift har de siste årene vært enorm. Så enorm at ventetiden har vært lang for mange. Nå kan vi endelig melde om at Norge har fått økt produksjonskapasitet og det betyr at vi nå har biler på lager med rask levering (se oversikt nederst i artikkelen).

Ønsker du å spesifisere din helt egen Vito er det per i dag under tre måneders leveringstid fra bestilling.

Vi er en «one-stop-shop»! Vi dekker ditt hele bilbehov. Med vår nye samarbeidspartner Gjensidige, er vi også klare til å tilby gunstig finansiering enten om du ønsker lån eller leasing.

Vi samarbeider tett med Sortimo og Wurth for å tilby riktig bilinnredning til nettopp ditt behov. Trenger du varsellys, ekstralys, lysbjelke, belysning i varerommet eller arbeidslys har vår samarbeidspartner Simarud et meget bredt utvalg. Frakter du mye på taket tilbyr vi både Mercedes-Benz originaltilbehør og alt innen Thule.

Vi syr sammen alt – du forholder deg kun til én person!

Interessert? Ta kontakt med en av våre selgere:
Tor-Eivind i Ski: 40690529
Krister i Askim: 40690528

MB-Vito4matic-1

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.