NYHET: Ny besøksrekord for Varebildager

MB-Varebildager2017-3

For tredje år på rad arrangerte vi Varebildager med Norges største og råeste utstilling av varebiler fra Mercedes-Benz og Peugeot. De besøkende fikk oppleve og prøve en fantastisk bredde av varebilmodeller fra våre to bilmerker.

MB-Varebildager2017-4

MB-Varebildager2017-5

Som i fjor serverte Rock’n Roll Catering fantastisk grillmat til stor begeistring for de besøkende. Mange ble også begeistret av de spennende produktene og løsningene til våre samarbeidspartnere og utstillere Sortimo, Simarud, Würth og Reklame & Ide.

MB-Varebildager2017-6

MB-Varebildager2017-7

Bredden på utstillingen av varebil var naturligvis stor – alt i fra den lille pickupen Peugeot Partner Pickup til verdens raskeste varebil Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC.

MB-Varebildager2017-1

MB-Varebildager2017-8

MB-Varebildager2017-2

Siden 2015 har Varebildager blitt arrangert i Askim, men i år stod også Ski for tur. Nærmer 400 varebilinteresserte besøkte arrangementene de fire dagene noe vi er utrolig godt fornøyd med!

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.