NYHET: Nye Peugeot 3008 utfordrer SUV-klassen

Etterspørselen etter SUV har de siste årene skutt til værs! Peugeot vil ikke være noe dårligere og kaster seg på trenden med biler med ekstra bakkeklaring. I sommer kom Peugeot 2008 SUV. I november i fjor lanserte vi nye 3008 SUV.

Versjon 2

Den nye SUVen går i front når det teknologi, design og sikkerhet. Den nye arkitekturen som danner basisen for nye 3008 sørger for bedre komfort, økt plass innvendig og lavere vekt. I kombinasjon med moderne motorer sørger disse endringene for at forbruk og utslipp er blant de laveste i klassen.

Tidsriktig

Designet på den nye modellen følger tydelige SUV-prinsipper. Den rette fronten kombinert med blant annet en høy skulderlinje, store hjul og høyere bakkeklaring gir bilen et tøft uttrykk utvendig.

Versjon 2

Versjon 2

Innvendig har Peugeots designere fortsatt det gode arbeidet. Bilen er utstyrt med såkalt i-Cockpit med 12,3-tommers digitalt instrumentpanel og en midtmontert skjerm på 8 tommer. Dette er standard utstyr. Det er enkelt å endre mellom en rekke visningsmoduser i det digitale instrumentpanelet foran deg. I tillegg er det seks fysiske knapper som gir direkte tilgang til de viktigste funksjonene. Det hypermoderne dashbordet sammen med høy kvalitet på materialene i setene og dørene sørger for at interiøret byr på en premiumfølelse.

Versjon 2

Trygg

Sikkerheten er på topp! La oss nevne: Gjenkjennelse av fartsgrenseskilt og anbefaling av hastighet, Active Safety Brake med avstandsvarsling, aktiv filskiftevarsling, aktivt dødvinkelovervåking, tretthetsvarsling, fjernlysassistanse og adaptiv cruise control med full stopp. Alt dette forventes i en ny modell og er selvfølgelig på plass her også.

Det god plass til fem personer og i baksetet er det god takhøyde. Bagasjerommet er på 520 liter og med baksetene nedlagt øker kapasiteten til 1580 liter

Versjon 2

Utmerkede motorer

Bensinmotorer er i vinden, og våre to på 1,2 liter (130 hestekrefter) og 1,6 liter (165 hestekrefter) er de mest populære. Dieselmotoren på 1,6 liter og 120 hestekrefter er den mest desidert lavest forbruk, og velges av de som kjøre langt. Flertallet velger automatgir for ekstra komfort. For drøye 400 000 kroner får du en velutstyrt 3008 SUV i Allure-utgave med automatgir.

Versjon 2


Meld din interesse her

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.