NYHET: Råtøff E-Klasse med SUV-egenskaper

MB-AllTerrain-8

Årets mest etterspurte Mercedes-Benz, E-Klasse All-Terrain, er her. Den helt nye modellen har et design med kraftige SUV-kjennetegn som passer til en urban livsstil. Luftfjæringssystemet AIR BODY CONTROL og større hjul er noe av det som gjør E-Klasse All-Terrain suveren, også utenfor allfarvei.

MB-AllTerrain-6

MB-AllTerrain-7

Off-road

All-Terrain kommer med en utvidet versjon av DYNAMIC SELECT som standard. Dette gjør det mulig å velge mellom fem kjøreprogrammer, fra ECO til Sport, og det helt nye off-road-programmet All-Terrain, avledet fra GLE. Avanserte AIR BODY CONTROL multikammer-luftfjæring er standard og hever bilen 20 mm opp til en hastighet på 35 km/t i nevnte modus. I tillegg har programmet en spesiell indikator i bilens display som viser styrevinkel, bilens høydenivå, hellingsvinkel, gass/bremseposisjon og et kompass. Totalt kan man velge mellom tre hevingsnivåer fra 0 til 35 mm. E-Klasse All-Terrain er 29 mm høyere enn E-Klasse stasjonsvogn med en bakkeklaring som strekker seg fra 121 til 156 mm, da med fullastet bil.

MB-AllTerrain-3

MB-AllTerrain-2

Robust utseende

All-Terrain har et kraftig oppgradert og robust utseende som skiller den fra stasjonsvognen. Det mest iøynefallende er grillen hentet fra Mercedes-Benz sine SUV’er med to lameller og integrert stjerne i front. De karakteristiske støtfangerne, med beskyttelsespanel, er delvis lakkert i bilens farge og delvis dekket i sort plast. Tilsvarende har bilen sorte hjulbuer og sideskjørt som understreker off-road-egenskapene. Eksklusive hjulsett med høy profil og lettmetallfelger i 19- og 20-tommersformat gir høyere bakkeklaring og bedre komfort på ujevne veier.

MB-AllTerrain-4

Prisvinnende interiør

Det prisvinnende interiøret fra E-Klasse videreføres i All-Terrain. Doble digitale skjermer (ekstrautstyr), berøringsknapper på rattet og høy materialkvalitet er en selvfølge også her. Bilen kommer med AVANTGARDE-line interiør som standard, mens EXCLUSIVE- og designo-interiør er tilgjengelig som ekstrautstyr. Bagasjerommet har de samme smarte løsningene som E-Klasse stasjonsvogn med 40/20/40-splitt og en «cargo»-funksjon som øker lastekapasiteten med 30 liter, til totalt 670 liter. Med baksetet nedslått rommer E-Klasse All-Terrain klasseledende 1820 liter.

MB-AllTerrain-1

Omfattende standardutstyr

Nye E-Klasse All-Terrain har som resten av familien en rekke sikkerhets- og assistansesystemer som standard. PRE-SAFE® Sound beskytter hørselen ved å sende ut en høyfrekvent lyd millisekunder før en kollisjon. Videre vil automatisk nødbrems kunne avverge kollisjoner for både stillestående biler, fotgjengere og kryssende trafikk dersom sjåføren skulle være uoppmerksom. I tillegg har E-Klasse All-Terrain 9G-TRONIC nitrinns automatgirkasse, AIR BODY CONTROLL multikammer-luftfjæring og DYNAMIC SELECT som standard.

MB-AllTerrain-5

Motorisering

Ved lansering vil All-Terrain være tilgjengelig med den nyutviklede firesylindrede dieselmotoren man kjenner fra E 220 d i kombinasjon med 4MATIC firehjulsdrift. Med omfattende standardutstyr blir den svært attraktivt priset fra 705.000 kr.

> Se vår kampanje for nye E-Klasse All-Terrain her


Meld din interesse her

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.