NYHET: S-Klasse Coupé og Cabriolet – nå med enda lekrere linjer

MB-SCABCOUPE-4

Med oppgraderingen av S-Klasse Coupé og Cabriolet blir nå flaggskipfamilien komplett. Nykommerne nyter godt av de samme innovasjonene som sine søsken, i tillegg til å bringe med seg baklykter basert på OLED-teknologi og den visuelt slående panamericanagrillen på toppmodellene fra Mercedes-AMG. Salgstart er senere i høst, med lansering tidlig vår 2018.

OLED
For første gang benyttes OLED (Organic Light Emitting Diode) i en modell fra Mercedes-Benz. De 66 ultratynne diodene skaper et flytende uttrykk som endres dynamisk avhengig av eksterne lysforhold. Ved opplåsing og låsing av bilen igangsettes en animert sekvens for å signalisere valgt funksjon. I tillegg vil bremselysenes intensitet variere for å kommunisere bedre med andre trafikanter og på den måten redusere faren for påkjørsler bakfra.

MB-SCABCOUPE-2

Setter standarden
I likhet med sedanen får nye S-Klasse Coupé og Cabriolet et oppgradert heldigitalt instrumentpanel, nytt multifunksjonsratt med berøringsflater og den innovative ENERGIZING-funksjonen som syr sammen alle bilens komfortelementer for en mer behagelig reise. De selvkjørende egenskapene er videreutviklet fra dagens E-Klasse og tar nå hensyn til kartdata og kan justere hastighet og styreutslag i forbindelse med svinger, lyskryss og rundkjøringer. Den oppgraderte datakraften kommer også godt med i forbindelse med tilvalget Magic Body Control, som analyserer underlaget for ujevnheter og benytter den aktive luftfjæringen for å utlikne disse. I tillegg tiltes bilen inntil 2,65 grader for å motvirke sentrifugalkreftene om oppstår i høyhastighetssvinger.

MB-SCABCOUPE-1

Toppmodeller fra AMG
For de som setter pris på et mer sportslig oppsett har ingeniørene fra Affalterbach gjort sitt for å tekkes de mest kravstore kundene med AMG S 63 4MATIC+ og AMG S 65. Fra utsiden er det mest synlige tegnet på at det bor et monster under panseret den aggressive panamericanagrillen og en frontfanger i jetvingedesign. Med AMG Track Pace kan føreren analysere og forbedre sine rundetider i en bil med lynraske girskift og utstrakt bruk av lettvektsmaterialer. Race start er også gjort mer tilgjengelig, da alt som kreves er en solid venstrefot på bremsen og en bestemt høyre på gasspedalen. 0-100 km/t på 3,5 sekunder er hyggelig selv for de som bruker bilen mest til komfortable langturer.

MB-SCABCOUPE-5

Motoralternativer
Begge karosserivarianter blir tilgjengelig med flere kraftige bensinmotorer, fra den nyutviklede rekkesekseren med 48-volt-system og boostfunksjon til den legendariske V12-motoren på 6 liter. S 63 kommer med V8-motoren fra AMG GT og firehjulsdriftsystemet 4MATIC+ med 100% variabel kraftdistribusjon.

Ønsker du å vite mer?

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.