NYHET: SUV-sukess helt i 100

Versjon 2
Peugeot 3008 SUV er blitt en stor suksess. Aldri før har vi solgt så mange av en ny Peugeot-modell – bare et drøyt år etter lansering. Nylig markerte vi den hundrede solgte bilen.

Petter Moen fra Nesodden var innom for å ta service på sin åtte gamle 3008 og ble raskt fristen av den nye modellen. Få timer etterpå bestemte han seg for å bytte og ble dermed kjøper nummer hundre. Ved overlevering ble Petter overrasket med blomster, champagne og diplom av daglig leder Christian Andresen og selger Trond Pettersen.

Siden lanseringen i fjor har 3008 SUV fått hele 35 utmerkelser. Nylig kåret 25 kvinnelige biljournalister fra hele verden den populære modellen til «Women’s World Car of the Year» i SUV-kategorien. Tidligere i år mottok også 3008 SUV den prestisjetunge utmerkelsen «Årets Bil i Europa 2017».


Meld din interesse her

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.