NYHET: Tar miljø på alvor – får kvalitetsstempel

Miljofyrtarn-2

På bildet: Stig Morten Flaat, kvalitetsansvarlig i Andresen Bil, Christian Andresen, daglig leder i Andresen Bil, Thor Hals, ordfører i Askim kommune og Hans-Petter Vammeli, virksomhetsleder for service, teknikk og eiendom i Askim kommune.

Andresen Bil AS og våre tre lokasjoner Andresen Ski, Andresen Askim og Andresen Bilskadesenter er nå sertifisert som Miljøfyrtårn av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Les hva Smaalenene skriver: Er første bilforhandler i Askim som får denne utmerkelsen: – Dette er stas

Hva er et Miljøfyrtårn?
Miljøfyrtårn er nasjonal miljøsertifiseringsordning og et hjelpeverktøy tilpasset hver enkelt bransje for å gjennomføre og sette miljøfremmende tiltak i system.
Det handler om bevisstgjøring på miljøansvar og å få rutiner og beslutninger som er bra for miljøet inn i våre daglige rutiner. Til slutt godkjennes og sertifiseres en bedrift når man tilfredsstiller kriteriene. Kort kan man si at det er et nasjonal anerkjent  kvalitetsstempel på at man tar miljø- og samfunnsansvar.

Det er Stiftelsen Miljøfyrtårn som drifter sertifiseringsordningen. Sertifiseringen er levende og skal hvert år gjennomføre intern revidering og innsamling av dokumentasjon til stiftelsen. Du kan lese mer om Miljøfyrtårn på Stiftelsen Miljøfyrtårn sin nettside: www.miljofyrtarn.no

 

Miljofyrtarn-1

På bildet: Anders Berggren, miljørådgiver i Ski kommune, Hanne Opdan, ordfører i Ski kommune, Christian Andresen, daglig leder i Andresen Bil og Stig Morten Flaat, kvalitetsansvarlig i Andresen Bil

Hvorfor sertifisere oss som Miljøfyrtårn?
-Andresen Bil AS er en seriøs og betydelig aktør i Follo og Indre Østfold. Det er også derfor helt naturlig at vi tar vårt ansvar for miljøet og vårt lokalsamfunn, og sender et tydelig signal til våre ansatte, myndigheter, kunder og samarbeidspartnere. Vi opplever også et større miljøfokus fra mange av våre kunder, ikke minst offentlige virksomheter, og vi ønsker å gjøre det enda enklere for de å velge oss. Veien til sertifisering som Miljøfyrtårn viste seg gledelig å være kortere enn forventet da vi i våre eksisterende rutiner allerede tilfredsstilte de fleste av kravene for Miljøfyrtårn. De endringer vi måtte gjøre var også riktige sett fra et driftsmessig perspektiv. Derfor kan vi si at sertifiseringen som Miljøfyrtårn har vært en kvalitetssikring av de tiltak vi før har gjort samtidig som vi har fått satt de enda bedre i system og integrert i våre daglige rutiner, forklarer Christian Andresen, daglig leder i Andresen Bil.

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.