NYHET: Verdens mest avanserte familiebil

MB-E-Stasjonsvogn-1
Nå er nye E-Klasse stasjonsvogn lansert. En av premiumklassens mest elegante silhuetter bærer bud om storhet på alle måter. Bagasjerommet i nye E-Klasse stasjonsvogn rommer opptil 1820 liter og oppfyller store forventninger.

Som nye sedanen byr stasjonsvognen også på utsøkt interiørkvalitet, en lang rekke tekniske innovasjoner, overlegen komfort og sikkerhet, samt klasseledende kjøreassistansesystemer. Multibeam LED frontlykter, DRIVE PILOT og Remote Park-assistent som gjør hverdagen enda enklere og mer komfortabelt for deg som sjåfør. Touch Control-knapper på rattet, widescreen-førerplass (tilleggsutstyr) og utvidet språkstyring LINGUATRONIC sørger for intuitiv betjening og visning av kjøretøyfunksjonene.

Som på E-Klasse sedan tilbys nå også stasjonsvognen med et omfattende utstyrsnivå som standard, og for mange vil det kun være nødvendig å legge til en interiør- og eksteriør-line for å få en komplett bil. Av standardutstyr kan vi nevne følgende: Større drivstofftank (66L), Nedfellbare bakseter med 40/20/40 fordeling, Setekomfortpakke, Oppbevaringspakke, Mercedes me connect, LED Hovedlys, 17 » Lettmetallfelg, Listverk – aluminium og Forberedelse for Garmin® MAP PILOT.

4MATIC firehjulsdrift er tilgjengelig på motorene E 220 d, E 350 d, E 200, E 400 og E 43. Nye E-Klasse stasjonsvogn starter på 582.900 kr.

> Se vår kampanje for E-Klasse stasjonsvogn her


Meld din interesse her

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.