Steinsprutskade i frontrute eller glasstak?

Har du fått steinsprutskader i frontrute eller glasstak på din bilen reparerer vi skaden kostnadsfritt hvis du har kasko eller delkasko. Er skaden for stor bytter vi ruten for deg – vi benytter kun original ruter, lim og vi kalibrer alle sensorer montert i frontruten.

> Bestill time her

Skift frontrute og glasstak

Venter du for lenge med å reparere en steinsprutskade, eller skaden ikke kan repareres, må frontruten skiftes: Da betaler du kun egenandel til forsikringsselskapet ditt. Enkleste forsikringsselskap dekker også skade på glasstak.

Enkelt for deg!

Ved alle glasskader tar vi oss av alt papirarbeidet med ditt forsikringsselskap. Kombinerer du reparasjon eller skift av din frontrute med service hos oss sparer du et ekstra verkstedbesøk.

Halv pris på vindusviskere for Peugeot

Ved alle verkstedbesøk får du alltid 50% rabatt på originale vindusviskere. Nye vindusviskere bidrar til bedre sikt og økt sikkerhet!

749 kr vindusviskere for Mercedes-Benz

Vi har fastpris på 749 kr for originale vindusviskere til alle Mercedes-Benz personbiler. Våre varebilkunder får alltid 50% rabatt på originale vindusviskere ved verkstedbesøk.

Nye vindusviskere bidrar til bedre sikt og økt sikkerhet!

> Bestill time her

Viktig å vite

  • På de fleste Peugeot og Mercedes-Benz modeller er det sensorer i frontruten som må skiftes eller kalibreres ved et ruteskift for at komfort- og sikkerhetssystemer skal fungere, noe bare et autorisert Peugeot og Mercedes-Benz verksted har utstyr og kompetanse til.
  • Frontruten er en del av bilens bærende konstruksjon og benyttes feil rutelim ved skift av frontruten kan du i tillegg til ulyder oppleve at airbagen ikke løser ut som den skal.
Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.