Skade & lakk

Vi håper du kjører skadefritt, men vi vet samtidig at uhell kan inntreffe. Vårt topp moderne bilskadesenter med dyktige fagarbeidere er klar for å hjelpe deg med din bilskade. Utbedringen skjer i henhold til bilfabrikkens strenge kvalitetskrav.

Spot Repair – liten ripe i lakken?

Har du mindre skader (på størrelse med en femmer på skjermer, kanaler, støtfangere og dører)? Det er rimeligere enn du tror takket være en effektiv teknikk kalt Spot Repair.

Vi rådgir deg

Kontakt oss ved å trykke her. Du kan også ringe 40 69 05 05 hvis det haster. Vi holder til i Haugenveien 6B, 1400 Ski.

Dette gjør du ved bilskade

  • Ring først ditt forsikringsselskap, som vil sette deg i kontakt med rett bergningsselskap.
  • Fyll alltid ut en skademelding! Skriv under på forsiden begge parter, før arkene skilles . Ta gjerne en kopi før du sender den inn til forsikringsselskapet så fort som mulig. Ved singelulykke er det som regel tilstrekkelig at man ringer inn til forsikringsselskapet og forklarer hva som har skjedd.
  • Når forsikringsselskapet er informert om skaden oppretter de et skadenummer. Dette er viktig å ha tilgjenglig når man avtaler reparasjon av skaden og ved eventuell bestilling av leiebil.

SpotRepair-Bilskade

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.