NYHET: Tidenes råeste SUV er i salg nå!

MB-GLC63-1
AMG har satt sine beste ingeniører på årets mest solgte Mercedes-Benz-modell og resultatet er vanvittige AMG GLC 63 4MATIC+ og AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé. Salget er i gang og prisene starter på 1.290.00 kr. De første modellene kommer til Norge i oktober.

I 1999 introduserte Mercedes-AMG sin første høyytelses-SUV, ML 55. Siden den gang har AMG levert utallige SUV’er med sportsbilytelser, men har manglet en modell i GLC-segmentet. Med lanseringen av toppmodellen GLC 63 og GLC 63 Coupé er sirkelen sluttet.

MB-GLC63-3

Sportsbilytelser
Alle fire modellvarianter er utstyrt med den velkjente V8 biturbo-motoren fra AMG og yter inntil 510 hestekrefter, og blir med det de heftigste SUVene i sine segment. 0 til 100 km/t skjer på kun 3,8 sekunder i S-utgaven. Kreftene distribueres via den svært responsive 9-trinnskassen AMG Speedshift MCT med lynraske girskift og start-våtclutch. Ved hjelp av innovative AMG performance 4MATIC+, som først ble introdusert i AMG E 63, sørger en elektromagnetisk clutch for 100% variabel kraftdistribusjon mellom akslingene for optimalt grep. Lyden må også stå i stil og derfor introduseres nå AMG sportseksos til GLC for å øke gåsehudfaktoren. Toppmodellene med S-betegnelse får, i tillegg til comfort, sport og sport+-program, også Race-modus som konfigurerer alle parameter med kun ett mål; maksimal ytelse.

MB-GLC63-2

Visuelt slående
For å understreke ytelsene er både interiør og eksteriør oppgradert, der det mest iøynefallende er den nye Panamericanagrillen hvor GLC er den første AMG-modellen, utover GT-serien, som får den denne.
MB-GLC63-4
MB-GLC63-5

Andresen Bil bruker cookies på din enhet når du besøker vår nettside. Vi forutsetter at du godkjenner at disse plasseres på din enhet om din nettleser godkjenner dette. Vi bruker cookies for å øke brukervennligheten og spare deg for utfylling av informasjon hver gang du besøker andresenbil.no.