Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid Shine

2020  |  Nybil

Inaktiv annonse

Modell:

Garanti:

Farge:

Interiørfarge:

Status:

I bestilling

Effekt:

225 HK

Karosseri:

SUV

Kilometerstand:

Ny

Referansenummer:

Cit001

Om bilen

50km rekkevidde på ren elektrisk kjøring.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid er vår første ladbare hybrid. Den er den første modellen i vår satsning på biler med lave utslipp, som skal gi oss et helelektrisk modellutvalg innen 2025. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kombinerer alle fordelene med å kjøre elektrisk i hverdagen med forbrenningsmotorens allsidighet og rekkevidde på langtur.

Med vanlig stikkontakt lades batteriet over natten (4−7 timer avhengig av typen stikkontakt). Hvis du har en 32 A vegglader, kan du lade på under 2 timer. Den kan stilles inn med ulike ladetider, slik at du kan utnytte strømprisene når de er på sitt laveste. Du kan stille inn ladingen på skjermen i kupeen eller i MyCitroën-appen på smarttelefonen.

Citroën C5 Aircross Hybrid er ekte SUV med et kraftfullt utseende. I tillegg preges bilen av blåelokserte detaljer (støtfanger foran og Airbump®) som er unike for hybridmodellen. På forskjermene er det «H»-merker og en «Hybrid»-signatur.

Nye C5 Aircross SUV Hybrid er utstyrt med intuitive tilkoblingssystemer. Connect Play Spiller tilbyr tilkobling til AppleCarPlay™ og Android Auto, som bidrar til å gjøre kjøreturen mer avslappet. Connect Nav byr på mye mer enn fordelene med tilkoblet navigasjon (visning av sanntidsinformasjon om trafikken og faresoner). Det er spesialtilpasset hybridteknologien med visning av ladestasjoner og visning av rekkevidden i elektrisk modus.

Connect Assist gir deg tilgang veihjelp og nødanrop. Du kan også fjernstyre bilen ved hjelp av MyCitroën-appen: stille inn lading og forvarming, sjekke batteristatus og drivstoffrekkevidde og bilens posisjon. Systemet fungerer som en personlig assistent på smarttelefonen.

Bilen er fabrikkny og ikke tidligere registrert.

Priser er inklusive engangsavgift.

Leveringsomkostninger tilkommer.

Bildene kan avvike noe fra spesifikasjonene.

Det taes forbehold om eventuelle feil eller endringer i pris og spesifikasjoner.

Utstyr

Adaptic cruisekontroll med full Stop&Go
Adaptive tåkelys
Apple Carplay/Mirror Link
DRL lys i LED
Elektrisk justerbart førersete
Fjernlysassistent
Full LED hovedlys
Isofix
Parksensor foran + bak
Pedaler i aluminium
Ryggekamera med 180 graders visning
Sideruter og bakrute. mørktonet
Takrails i aluminium

Motor og miljø

  • Drivstoff: Bensin hybrid
  • Effekt: 225 HK (165 KW)
  • Girkasse: Automat
  • Motorvolum: 1199 ccm²

Kontaktpersoner salg

Magnus Flote

Selger personbil

Kim Andrè Wibe

Selger personbil