Peugeot e-2008 GT Pack

2022| 4.000 km  |  Bruktbil | Månedspris 2 682,- Se finansieringsforslag

Inaktiv annonse

Modell:

Garanti:

Farge:

Interiørfarge:

Status:

På lager iSki

Effekt:

136HK

Karosseri:

SUV

Kilometerstand:

4 000KM

Referansenummer:

202178897

Om bilen


Drømmebilen er her - oppdag Peugeot e-2008 2022! Med sin imponerende kombinasjon av stil, teknologi og bærekraftighet tar denne elbilen deg med på en kjøreopplevelse uten sidestykke. Med kun 4000 kilometer på telleren er den så godt som ny og klar for å tilfredsstille dine kjørebehov.

Peugeot e-2008 kommer med en rekke fantastiske funksjoner som tar komfort og sikkerhet til nye høyder. Tak og sidespeil lakkert i stilrent sort gir bilen et elegant preg, mens 3D hologram instrumentpanelet gir deg en unik og modernisert kjøreopplevelse. Adaptiv cruisekontroll Stop&Go holder kontrollen og avstanden til bilen foran deg, mens blindsonevarsling gir deg økt trygghet på veien. El. justerbare og innfellbare sidespeil gjør det enkelt å tilpasse bilen etter dine egne preferanser.

Full LED-frontlys og aut-fjernlys sørger for optimal sikt uansett tidspunkt på dagen, mens aut-pussere holder frontruten ren og klar for en klar visjon. Komfortabel og regulert temperatur oppnår du gjennom det automatiske klimaanlegget.

Bakoverkjøring blir en lek med ryggekamera 180° og parkeringssensorer foran og bak som varsler deg om hindringer. Seter foran er oppvarmet for å holde deg varm og komfortabel gjennom hele turen, og trådløs mobillading holder din telefon fulladet og klar til bruk.

Med Peugeot e-2008 får du en bil som lar deg tenke stort og handle grønt. Den elektriske motoren sørger for en ren og miljøvennlig kjøreopplevelse uten kompromiss på ytelse og stil. Ta det første steget mot fremtiden med denne banebrytende elbilen.

Ta sjansen nå og bli eier av dette fantastiske kjøretøyet med kun 4000 kilometer på telleren. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Vi tilbyr;
• Finansiering inntil 100% av kjøpesum − opptil 10 års nedbetaling
• Innbytte − uansett biltype, alder og tilstand
• Gunstig forsikringsordninger

Det tas forbehold om eventuelle feil i annonsen.


Utstyr

Tak og sidespeil lakkert i sort
3D hologram instrumentpanel
Adaptiv cruisekontroll Stop&Go
Blindsonevarsling
El. justerbare og innfellbare sidespeil
Full LED-frontlys. aut-fjernlys og aut-pusser
Klimaanlegg.automatisk betjent
LED interiørlys i valgbare farger
LED Tåkelys med kurvefunksjon
NAC Navigasjon med 10'' skjerm
Proximity keyless
Ryggekamera 180° og parkeringssensor foran/bak
Seter foran. oppvarmet
Trådløs mobillading

Motor og miljø

  • Drivstoff: Elektrisk
  • Effekt: 136 HK (100 KW)
  • Girkasse: Automat

Kontaktpersoner salg

TrondPettersen

Selger personbil