Citroën C5 Aircross for deg som vil ha komfort, velvære og romslighet ombord!

Kommer nå som hybridversjon!

Nye Citroën C5 Aircross har dratt nytte av Citroën Advanced Comfort-programmet i hver eneste etappe av sin utvikling, og er i dag den mest komfertable og fleksible SUV i sin klasse. En funksjonell bil som er enkel å leve med i hverdagen.

30 forskjellige kombinasjoner - Din bil slik du ønsker den!

CL 18.053.003_900x600.jpg
Citroën C5 Aircross
Kjøpspris fra kr. 365.000,-

Energi og eleganse - Unik og sikker personlighet

Nye Citroën C5 Aircross har en sikker og bestemt stil uten arroganse som gjør om på de tradisjonelle SUV-kodene. Fronten er kraftig og robust, med alle Citroëns identitetsmerker som Citroën-emblemet og full LED-lyssignaturen i to lag. Dette gir bilen et moderne og bestemt uttrykk. 

Sidene er smekre og kratige med vindusflater som dekker 360°, fremhevet av en forkrommet C-signatur. Bak bidrar de markerte lysene med fire 3D LED-moduler på hver side til å trekke til seg blikket og fremheve bilens bredde.
CL 18.023.001_900x600.jpg

Rafiinert interiør- Velvære og romslighet

Kupeen i nye SUV Citroën C5 Aircross er romslig og komfortabel. Den høye førerplassen gir en følelse av sikkerhet og interiøret er elegant og innbydende. Dashbordet har et horisontalt oppsett som rommer teknologisk utstyr, som den kapasitive 8-tommers berøringsskjermen. Interiøret består av farger og materialer som henter sin inspirasjon fra eksklusive reiseeffekter, behagelige å se på og ta på. Som utvendig finnes det flere valg for at du skal finne frem til det som passer deg og din stil: materialer av kvalitet, stoff eller Nappa-skinn. Kupeen har lekre detaljer i form av vlanke sorte eller forkrommede dekorelementer.
C5 Aircross høst PP_900x600.jpg

Innbydende velvære - Lys og behagelig

Nye SUV Citroën C5 Aircross byr på typisk Citroën-komfort, selv i de mest krevende situasjoner. I tillegg til at kupeen er romslig og komfortabel, har det blitt lagt stor vekt på lysforholdene innvendig og på å gi alle passasjerer perfekt isolasjon overfor forstyrrelser utenfra; kjørestøy og aerodynamisk støy har blitt redusert ved bruk av lyddempende, isolerende glass i vinduene. Og for å gi passasjerene optimal komfort er nye SUV Citroën C5 Aircross utstyrt med et system for rensing av luften i kupeen. Dette systemet detekterer forurensingen i luften som kommer utenfra og tilpasser automatisk luftsirkulasjon i kupeen.
Habitacle_CL_900x600.jpg

3 bakseter med samme bredde - Komfort for alle

Med tre individuelle bakseter er nye SUV Citroën C5 Aircross unik i segmentet. Alle setene er like brede og gir samme komfort til den som sitter i midten som til de som sitter på sideplassene. De kan justeres forover/bakover som gjør det mulig å optimalisere plassen i kupeen eller i baggasjerommet alt etter behov. De kan også foldes ned slik at man oppnår et helt flatt gulv.

Motorer av siste generasjon - Bensin og diesel

Citroën C5 Aircross finnes med flere effektive Euro 6.2-motorer av siste generasjon som øker kjøregleden og snart kommer den som plug-in hybrid!

Nå kommer C5 Aircross også som plug-in hybrid!

Salget har startet på nye C5 Aircross plug-in hybrid. Startprisen er under kr. 400.000 og vi skreddersyr bilen til deg!

Les mer her!

Ønsker du mer informasjon?

Her er et utvalg av våre Citroën C5 Aircross for salg:

Neste
Forrige