Citroën Berlingo

Flerbruksbilen med mange tilpasningsmuligheter og høy teknologi!

Citroën Berlingo er den perfekte flerbruksbilen med markant, sportslig design med stilige Airbumps® og flotte fargedetaljer.

Den har tydelige, moderne linjer og leveres i to lengder: Standardversjonen L1 er 4,40 meter lang, mens den nye L2-versjonen er 4,75 meter lang. L2-versjonen leveres både som 5-seter og 7-seter.

Panseret til Citroën Berlingo er høyere og kortere, den karakteristiske fronten har lyssignatur i to høyder og frontruten er flyttet lengre fram, slik at den både gir større plass og mer lys.

19PUB18_900x600.jpg

Kjøpspris fra kr. 365.800,-

Intropris Citroen Berlingo, 5-seter automat BlueHDi 130 hk L1 Shine

En bil med særpreg

Citroën Berlingo kan leveres i en rekke lakkfarger: Sand, Grønn Aqua, Grå Artense, Grå Platinium, Svart Onyx, Blå Deep, Rød Arden og Hvit Banquise.

Det tilbys også fargepakker med detaljer i hvitt eller oransje rundt tåkelysene og på sidelistene.
Citroën Berlingo har et elegant dashbord med rene linjer og mange oppbevaringsrom. Førersetet gir en høy kjørestilling.
Velger du XTR-designen, får du setetrekk i limegrønt med en oransje stripe på seteryggene.

Citroën Berlingo inngår i Citroëns Advanced Comfort®-program. Bekvemme seter, utmerket støtdemping og lavt støynivå i kupeen gjør kjøreturen behagelig for alle i bilen.

Kupeen i Citroën Berlingo er lys og trivelig med store vindusflater og et stort panoramatak med elektrisk solgardin.
CL 17.092.008_900x600.jpg

Praktiske løsninger

Citroën Berlingo er like praktisk innvendig som utvendig. Med to sideskyvedører og bakluke med vindu som kan åpnes, er det lett å komme seg ut og inn av bilen og å få ting ut og inn av bagasjerommet.

De nedfellbare setene øker komforten og gjør det enkelt å tilpasse Citroën Berlingo etter behov. Bagasjerommet rommer hele 641 VDA liter i L1-versjonen og opptil 912 VDA liter i L2-versjonen.

I kupeen til Citroën Berlingo finner du mange smarte og praktiske oppbevaringsrom på til sammen 186 liter, deriblant Modutop®-løsningen på hele 92 liter.
CL 18.006.028_900x600.jpg

Motorvalg

Nyeste generasjon motorer med lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp gir Citroën Berlingo dynamiske kjøreegenskaper.
Citroën Berlingo fås med bensin- og dieselmotorer som egner seg for all slags kjøring, både i byen og på landeveien. Motorene har ytelse helt i toppsjiktet, samtidig som de er skånsomme mot miljøet.
Citroën Berlingo er dessuten den første bilen med EAT8 8-trinns automatgirkasse, som gir optimal kjørekomfort. *Vår 2019
Bensinmotorer, PureTech-serien: 1,2-liters PureTech S&S 110 hk med BVM6 eller 130 hk med EAT8* Dieselmotorer, BlueHDi-serien: 1,5-liters BlueHDi S&S 100 hk eller 130 hk med BVM6 eller EAT8

Ønsker du mer informasjon?

Her er et utvalg av våre Citroën Berlingo: