Citroën C3

Den trendy kompakte kombibilen med det optimistiske designet!

De fargerike detaljene og de grafiske elementene er karakteristiske trekk for Citroën C3. Her får du oppleve stil, personalisering, Citroën Advanced Comfort, ny teknologi og ConnectedCAM i en og samme pakke.

Kjøpspris fra kr. 259.900,-

16D27_900x600.jpg
Neste
Forrige

Design og kjærlighet ved første blikk!

Den unike formen til Citroën C3 kommer som følge av en karismatisk front med generøse kurver, noe som gir en kraftfull og energisk holdning. Myke linjer, visuelle signaturer og unike farger gjør den til en trendy og populær bilmodell. C3 gjør deg fri og matcher dagens trender!

Med en begrenset lengde på 4 meter, er nye C3 spesielt og enkel å håndtere. Noe man kan merke godt i bybildet. Med 5 dører og 5 seter gjør den seg praktisk i alle situasjoner.


CITR 1910184_900x600.jpg

Lyssignatur og flytende takdesign

Fronten og panseret til nye Citroën C3løftes av bilens to-lags lyssignatur. Den doble kromgrillen og sparrene strekker seg ut til kjørelysene i LED, med sine sirkelformede designlykter under. Den beskyttende støtdemperen glir sømløst inn med resten av karosseriet, og forsterker høyde- og breddefølelsen i fronten. Det gir en følelse av frihet. Fargedetaljer rundt tåkelysene byr på det lille ekstra!

Flytende takdesign er et av triumfkortene til nye Citroën C3. Taket separeres fra resten av bilen med store pillarer. Her kan du velge mellom 3 ulike farger som vil vitne om en trygg karakteristikk. 

737x414-c3_900x600.jpg

Lek med fargekombinasjoner

Velg mellom et bredt spekter av ulike farger til C3 og kombiner disse fargene med en av de tre takfargene og du har 36 mulige fargekombinasjoner etter din preferanse. Kombinasjonene forsterker stilen til C3 og du skaper din egen stil!

Høydepunkter

Panorama-soltak som åpner opp for naturlig lys, hjemmefølelse i kupeen, innbydende gode seter, intelligent ny teknologi, stilig høykvalitetsmateriale på interiøret og smarte løsninger. Design etter eget ønske og Airbump for beskyttelse (luftfylte puter med ripesikker overflate på bilens sider).

Vil du vite mer om Citroën C3?

IMG_4434_900x600.jpg

Citroën C3 får du også i SUV-utførelsen C3 Aircross. Den kan du lese om her!