Citroën C3 Aircross

En ny generasjon SUV

Citroën C3 AIRCROSS SUV skiller seg ut i SUV-segmentet med sitt friske, spenstige og originale uttrykk.

Stilen er robust og beskyttende takket være et høyt panser understreket av Citroën-logoen i krom med integrert LED-lyssignatur. De bakre hjørnevinduene, som vi så en smakebit av allerede på C-Aircross-konseptet, er laget av polykarbonat med en farget film i midten og skaper en sterk grafisk kontrast på C-stolpen. I denne SUV-en inntar du en original, høy sittestilling.

Kjøpspris fra kr. 324.900,-

IMG_4434_900x600.jpg


Originalt og eget

Med inspirasjon fra C-Aircross-konseptet, som ble avslørt i begynnelsen av 2017, fortsetter Citroën sin SUV-offensiv med den nye Citroën C3 AIRCROSS SUV. Stilen har naturlig særpreg og kombinerer det originale med det robuste, helt i tråd med Citroën sitt DNA og de grunnleggende kjennetegnene ved SUV-segmentet.

C3 AIRCROSS SUV egner seg like godt i byen som på landeveien, og gjør kort og godt hverdagen litt enklere. I byen gjør parkeringsassistenten parkeringen til en lek.
Ryggekameraet med Top Rear Vision viser området i 180-grader bak bilen på bilens 7-tommers berøringsskjerm

IMG_4454_900x600.jpg

85 ulike kombinasjoner - vær ikke redd for farger!

Med sine åtte karosserifarger, tre takfarger og fire fargepakker er det fullt mulig å skape en Citroën C3 AIRCROSS SUV etter egen smak. Hele 85 kombinasjoner er tilgjengelige.
Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Muligheten til personlig tilpasning gjelder hver minste detalj. Hjørnevinduer med persienneeffekt og takbøyler utfyller fargeeffektene på speilhusene, frontlyktlistene og navkoppene. Kupeen kan også tilpasses, men en rekke særpregede interiørunivers.

Fem interiørunivers er tilgjengelige: standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral og Hype Colorado. Hvert univers har sine særtrekk, på samme måte som vi finner innenfor mote eller møbler. Bilens fargekombinasjon kan velges av deg! Du kan sprite opp med klassiske farger eller dempe kontraster etter eget valg.

IMG_4459_900x600.jpg

Felg og hjul

Valgmulighetene er store på felger. Med stilige 16-tommers hjulkapsler og 16- eller 17-tommers diamantskårne lettmetallfelger.

4 effektive motorer

En EAT6-automatgirkasse med Stop & Start-funksjon er tilgjengelig med PureTech 110-bensinmotoren. Kan leveres med 6-trinns manuell girkasse på både PureTech 110-bensinmotoren og BlueHDi 120-dieselmotoren. Et bredt utvalg effektive, drivstoffgjerrige motorer av siste generasjon kombinerer avansert teknologi. Denne SUV-en er tilgjengelig med PureTech-bensinmotor (82, 110) eller BlueHDi-dieselmotor (100 og 120).

Ønsker du mer informasjon?

Citroën Advanced Comfort®

Sittekomfort, med brede og generøse seter
Fjæringskomfort, med klassiske Citroën-innstillinger for alle kjøreforhold
Lydkomfort, med forseggjort lyddemping og akustikk

Her er et utvalg av våre Citroën C3:

Neste
Forrige