Citroën C4 Cactus

Kombimodellen som setter teknologi, motorer, komfort og stil høyest og som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene.

Her får du fjæring med progressive hydrauliske stoppere (PHC) og Advanced Comfort-seter som gjør C4 Cactus til en favoritt i sitt segment!

Citroën C4 Cactus har en kjøpspris fra kr. 245.000,-

C4_3_900x600.jpg

Utvendig design

Citroën C4 Cactus anses som et friskt pust i kompaktbilsegmentet der modellen representerer noe nytt og originalt. Den rene kompakte silhuetten er supplert med karakteristiske grafiske Citroën-elementer, som Airbumps nederst på dørene, et sammenhengende belte av vinduer, "flytende" tak, todelt front og en bred lyssignatur med 3D LED-lykter bak, som alle bidrar til å fremheve karosseriets bølgende linjer.

Nye C4 Cactus kan leveres i 31 forskjellige eksteriørvarianter, med 9 karosserifarger og 4 fargepakker med detaljer i lekre farger.

19F21_900x600.jpg

En særpreget bil med dristig design

Citroën C4 Cactus har et organisk design med myke linjer og karakteristiske grafiske elementer som fremhever modellens særpreg.

Den ubrutte rekken med vinduer som går hele veien rundt bilen,skaper en illusjon av et flytende tak.

Profilen med bølgende linjer understrekes av de nye og elegante Airbump-elementene nederst på dørene samt hjulbuene, som gir en dynamisk stil og beskytter mot små bulker og riper ved bykjøring.

Frontene har blitt bredere, nye LED-kjørelys, elegant utstyr, mer komfort og høy teknologi!

CL 17.073.028_900x600.jpg

Ønsker du mer informasjon om Citroën C4 Cactus?

CL.17.078.007_900x600.jpg

Her er noen av våre Citroën C4 Cactus for salg: