C5 Aircross Hybrid

En ladbar SUV med enestående komfort

C5 Aircross kan kjøres elektrisk i 50 kilometer etter WLTP-normen, i hastigheter opp til 135 km/t. Takket være funksjonen "ë-Save" kan føreren planlegge reisen og dermed bestemme når på reisen den utslippsfrie kjøringen skal foregå.

Ta kontakt med oss hos Andresen Askim for mer informasjon om C5 Aircross Hybrid.

C5 Aircross hybrid_1.jpg

Mye av hverdagskjøringen kan gjøres utslippsfritt

225 hestekrefter og en elektrisk rekkevidde på 50 kilometer kombineres med enestående komfort. Nye C5 Aircross Hybrid er starten på en ny elektrisk storsatsing fra Citroën.

Dette året vil Citroën komme med tre av sine modeller som ladbare biler. Først ut er altså C5 Aircross som allerede har høstet svært god omtale for sin komfort og fleksibilitet. Hybridversjonen vil være på plass før sommeren!


Komfortabel og praktisk

Hybridversjonen av C5 Aircross tilbyr selvsagt samme komfort som vi kjenner fra dagens drivlinjer. Det inkluderer hjuloppheng med Progressive Hydraulic Cushions som sørger for optimal komfort uansett underlag.

Advanced Comfort setene gir deg en komfort du kjenner fra komfortable møbler.

Smart plassering av batterier, under baksetene, beholder C5 Aircross sin store fleksibilitet. Bagasjerommet kan justeres fra 460 til 600 liter med forflytning av baksetet. C5 Aircross er den største hybriden i C-SUV-segmentet.

C5 Aircross hybrid_interior.jpg

Mye krefter - lavt forbruk

C5 Aircross Hybrid har en drivlinje som består av en 1,6 liters bensinturbo med 180 hestekrefter koblit til en 8-trinns automatkasse. Denne er koblet med en elektrisk motor på 110 hk. TIl sammen gir dette en sylindereffekt på 225 hk og et moment på 380 Nm.

Batteriet har en kapasitet på 13,2 kilowatt og lades på under to timer via normalladeinntaket på 7,4 kW. Lading kan selvsagt programmeres fra bil eller App.

På grunn av drivlinjen har C5 Aircross Hybrid et forbruk på 0,17 lliter per mil noe som gir et utslipp på 39 gram CO2 målt med WLTP.

Kjøpspris

Prisen på den nye svært godt utstyrte hybridversjonen avĀ  Citroën C5 Aircross hybrid med 225 hestekrefter, og elektrisk rekkevidde på 50 kilometer og klasselendende komfort får du til en svært konkurransedyktig startpris !

Fra kr. 390.000,-

Vi skreddersyr din nye Citroën C5 Aircross!

Ønsker du mer informasjon?

Mens vi venter på at Citroën C5 Aircross Hybrid skal komme til oss kan du se et utvalg av våre Citroën Aircross fossil-modeller her:

Neste
Forrige