Nye Citroën blir elektrisk

Etter å ha satt fokus på SUV-segmentet med C3 Aircross SUV og C5 Aircross SUV, gjør Citroën seg nå klare for et comeback i kompaktsegmentet.

Fortsatt står de kompankte kombibilene for 28 prosent av C-segmentet i Europa i 2019. Nye ë-C4 ëlectric og C4 tilfredsstiller alle de forventningene kundene har til en moderne bil i denne klassen.

Nye C4 blir tilgjengelig både som bensin-, diesel- og elbil - og sistnevnte blir selvsagt viktigst for det norske markedet.

ë-C4 ëlectric er femte bil ut i rekken av elektrifiserte Citroën-modeller sammen med C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy og ë-SpaceTourer. Citroën tar med seg det tøffe uttrykket vi kjenner fra SUVene inn i kompaktklassen med dristige designlinjer og store hjul.

84e1646b-0930-43f_900x600.jpg
Bak rattet befinner du deg i et moderne, men varmt interiør - utstyrt med store skjermer og all den teknologien du forventer deg i en moderne familiebil.
- Vi gleder oss til å introdusere en helt ny elektrisk kompaktbil som vil passe perfekt i det norske markedet, sier Ole S. Nedenes, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

Nye ë-C4 ëlectric er bygget for å levere på alle deler av Citroën Advanced Comfort.
Komforten sikres av det patenterte dempersystemet Progressive Hydraulic Cushions og kombinerer det med Advanced Comfort-setene vi kjenner fra C5 Aircross.

I kombinasjon med en helelektrisk drivlinje, er nye ë-C4 stillegående, smidig og leverer store mengder kjøreglede.
Citroën har en lang historie med kompaktbiler siden første C4 ble introdusert i 1928.

Historien inkluderer årets bil i 1971: Citroën GS og en hel rekke modeller som er kjent for design og komfort som Ami 6/Ami 8, GS/GSA, ZX, Xsara, C4-2004, C4-2010 og C4 Cactus.

Alle detaljer og flere bilder slippes under den offisielle avdukningen 30. juni.

Vil du ha mer informasjon?