Nye Citroen Berlingo - Kåret til "VAN OF THE YEAR 2019"

Med Nye Citroën Berlingo har du enda en grunn tilå glede deg til mandagen. International Van of the Year 2019 er en overlegen arbeidsplass med 3 seter, kjørekomfort, teknologi og lasteevne som gjør arbeidsdagen mer behagelig.

Ikoniske Citroën Berlingo ble lansert i 1996 og er blitt produsert i over 1,5 millioner eksemplarer. Nå gir den plass til 3. generasjon som har fått navnet Citroen Berlingo Van. Nye Berlingo Van har gjort et stort generasjonshopp når det gjelder stil, utstyrsnivå og fleksibilitet. En ideel partner for alle profesjonelle. Bilen er nå leveringsklar!


Nye Citroën Berlingo Van er robust og sikker og har et energisk eksteriør med mye og fine linjer. Lett gjenkjennelig front som representerer identiteten til varemerket og storebror Jumpy. Høyt og kort panser og store lykter. I profil ser man myke linjer og gjennomtenkte hjulbuer. Bilen er praktisk og tilbyr mye plass på innsiden. Citroën Berlingo Van følger med i tiden, den dekker behovene til proffbrukerne ved å tilby løsninger som er tilpasset til hver enkelt aktivitet/bruk. Ulike størrelser, kupeer og interiør. I tillegg går den enda lengre når det gjelder forbedringer og tilbyr 2 helt nye versjoner i forretningsegmentet.


For å gjøre lastingen enklere, uanvhengig av hvor bilen er parkert, kan nye Citroën Berlingo Van tilby:

  • En eller to skyvedører på sidenmed en åpningsbredde på 67,5 cm og en høyde på 107,2 cm
  • 40/60 svingdør med 180° åpning
  • En optimalisert bredde mellom bakhjulsbuene

Nye Citroën Berlingo Van tilbyd opptil 4,4 m3 lastevolum og dens lastekapasitet varierer fra 650 kg til 1000 kg. En indikator på utvalgte modeller vil fortelle deg hvis bilen er over sin lastekapasitet. 

Loading Pack vil gjøre arbeidsdagene enklere med forbedret LED-belysning, fire ekstra sikringsringer, og et 12V støpsel.

Nye Citroën Berlingo Van skjermer deg fra den harde veien i all slags vær. Man sitter høyt i førersetet, dempingen er myk, og akustikken isolerer støyen. Setene er tilpasset alle størrelser, og er justerbare i høude og i korsryggen, i tillegg tilå ha et individuelt armlene. Oppvarmede seter er også en mulighet.

Citroën Berlingo varebil tilbyr enestående innovasjon når det gjelder nytting teknologi. Surround Rear Vision for enestående sikt bakover, samt 5" fargeskjerm.


Nå har vi lanseringskampanje på Nye Citroën Berlingo - les mer her