Verksted for Citroën

Andresen Bil er et stolt merkeverksted for det flotte bilmerket Citroen. Vi er ærede over å kunne føre Citroen sine flotte innovative og moderne biler ved vårt utsalgssted i Askim. I denne sammenheng utfører vi såklart reparasjoner og vedlikehold på diverse Citroen modeller som vi fører, og har ført ved vårt utsalgssted.

Få bilmerker har en like spennende historie og tradisjon som det nettopp Citroen har, og dette gjør det desto mer spennende for oss å kunne være et av få merkeverksteder for dette supre bilmerket i Norge. Citroen er et stolt bilmerke, som strekker seg langt for å videreføre sine sterke tradisjoner med bilproduksjon i Frankrike og Europa.

De aller fleste Citroen bilene som selges i Norge, har i tråd med Citroen sin produksjonshistorie bildeler og komponenter fra hele Europa som er satt sammen ved deres produksjonssenter i den pittoreske franske byen Rennes i Vest-Frankrike. For å kunne føre dette flotte bilmerket, og ikke minst være et autorisert merkeverksted så stiller Citroen strenge krav til kompetanse og oppfølgning av deres verdier. Dette er krav som vi som et ledende utsalgssted og verksted for dette flotte bilmerket, er stolte av å imøtekomme.

Ved vårt Citroen-verksted i Askim, så har vi det nyeste innenfor diagnoseverktøy og dybdekompetanse i nettopp dette bilmerket. Det gjør oss til noen av Norges ledende spesialister innenfor reparasjon og vedlikehold av Citroen personbiler og nyttekjøretøy. Selv om våre verkstedtjenester er av den høyeste kvalitet så strekker vi oss langt for å kunne tilby våre tjenester og reparasjoner til svært konkurransedyktige priser.

Vårt prisløfte for reparasjoner og vedlikehold av Citroen i Askim og Østfold.

Vi er så selvsikker på vår evne til å levere ledende verkstedtjenester for Citroen til skyhøy kvalitet, til en overkommelig pris, at vi har et svært gunstig prisløfte for våre Citroen-kunder. Dersom du mot formodning finner et konkurrerende verksted som utfører det samme arbeidet med de samme delene til en lavere pris, så utfører vi våre reparasjoner til samme pris! Vi tar med andre ord og betaler mellomlegget fra egen lomme.

For at prisløftet skal være gyldig så må visse vilkår tilfredsstilles. Vårt prisløfte er gyldig for reparasjoner og vedlikehold som tar for seg mekanikk, elektronikk og servicetjenester.

For at tilbudet fra konkurrenten, som brukes som referanse, skal være gyldig, så må det konkurrerende verkstedet være godkjent, og tilbudet må være for identisk arbeid der de samme delene brukes. Ved etterspørsel må dette kunne dokumenteres. Tilbudet fra konkurrenten må være av nyere dato, og prisløftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Ledende mekanikere, siden 1952

Andresen Bil AS, og dens forgjenger har siden 1952 sikret bileiere i Østfold en trygg kjøreopplevelse. Tilbake i 1952 ble vår virksomhet startet av Bjørn Andresen. Bjørn var kjent som en flittig, kunnskapsrik og svært allsidig altmuligmann med en unik evne til å reparere alt som hadde med metall og teknikk og gjøre.

Basert i Askim, reparerte Bjørn sykler, tørkestativ, biler og alt annet som hadde med teknikk og metall som Askiminger trengte å få reparert. Tilbake i 1952 så var personbilen fortsatt rasjonert, og de aller færeste fikk ifølge ssb.no innvilget sin søknad om å anskaffe seg en bil, Citroen som var en svært populær bil for forretningsmenn og fintfolk på 40, og 50 tallet var intet unntak. 

Etterhvert som femtitallet nærmet seg slutten så ble biler stadig vekk et mindre sjeldent fenomen på norske veier, når 60-tallet stod for dør, så var bilrasjoneringen historie. Dette gjorde det mulig for Bjørn Andresen å nå kun satse på biler. Derfor ble det stadig vekk færre sykler og se på Andresen sitt verksted, mens det ble stadig flere Citroen biler å se på verkstedet til han Bjørn.

3 generasjoner senere, og 60 tiår senere så er Andresen Bil fortsatt drevet av Andresen familien. Vår bilkompetanse er blitt gitt oss nærmest sagt gjennom morsmelken. Med det dyktige og inspirerende lederskapet til Bjørn sin etterkommere, så står Andresen-familien og våre 100 dyktige Citroen-spesialister, mekanikere og andre medarbeidere parate til å sikre deg og dine en trygg kjøreopplevelse i deres Citroen.

Originale deler for en original kjøreopplevelse

Som et merkeverksted for Citroen, så er vi levende opptatt av å sikre Citroen-eiere kjøreopplevelsen som bildesignerne i Frankrike forestilte seg at dere ville oppleve som stolte eiere av deres kreasjoner. Etter mange mil på norske veier med telehiv, frost, regn og all slags vær, så trenger bilen ofte litt ekstra pleie og omsorg. Vi står klare til å gi bilen din den pleien og omsorgen den fortjener. Vi mener at dette gjøres best ved å bruke originale deler som sikrer deg og dine den tryggeste, og den beste kjøreopplevelsen.

Ved å bruke originale deler kan du være sikker på at delene er ment å jobbe i lag. En bil er tross alt en avansert maskin, som fungerer på mange måter som et menneske i maskinform uten en sjel. Derfor er det viktig at bilens organer jobber i lag med hverandre, og ikke imot hverandre. 

Våre forskjellige verksted tjenester

Som et ledende verksted for Citroen i Østfold, så jobber vi hardt for å kunne være en helhetlig leverandør av vedlikehold-, service- og reparasjonstjenester for Citroen-biler og -eiere. Derfor utfører vi blant annet periodiske kjøretøykontroller (EU-kontroll), oljeskift og service, skift av luftfilter, oljefilter og pollenfilter, samt vedlikehold av bremsesystem og herunder bremseklosser og bremseskiver.

Vi utfører så klart også reparasjon og vedlikehold av eksossystemer, girkasse, svinghjul og kløtsj med mer! Dersom din Citroen har et problem, så kan vi mest sannsynlig hjelpe din bil med å komme seg tilbake på veien.

Kom innom vårt verksted i Askim

Vi ligger strategisk til i Askim. Dette gjør reisen til oss henholdsvis kort for Citroen-eiere i Follo og i resten av Østfold. Dersom du lurer på noe angående våre tider, priser eller tjenester så står våre serviceinnstilte medarbeidere parate til å besvare dine henvendelser på telefon: 40 69 05 99 mellom 09:00-17:00 på alle hverdager. Vi gleder oss til å høre fra og se hva vi kan gjøre for sikre deg den kjøreopplevelsen du fortjener! Mvh oss i Andrsen Bil Askim