Bli med på et foredrag med Cecilie Skog og Aleksander Gamme

ET EVENTYR @ Andresen
Tid: Torsdag 7. november kl. 19

Sted: Åsveien 5 - Ski
Servering: Kaffe & kake

Billetter: GRATIS, men krever påmelding!


Opplevelser og drømmer!

Cecilie Skog og Aleksander Gamme har besteget noen av verdens høyeste fjell og besteget "de tre polene". De har en stor kjærlighet til naturen og elsker å oppnå sine drømmer.

Nå kommer de til Andresen Ski - Peugeot for å fortelle om noen av sine fantastiske opplevelser om storslått natur, opplevelser og OMVEIER de har tatt.

Velkommen til et gratis foredrag i våre lokaler i Åsveien 5 i Ski! Begrenset antall plasser, husk påmelding!

Cecilie Skog

Denne sjarmerende og muntre eventyreren er kjent fra ulike TV-programmer som "Til toppen av Norge" og "Tjukken og Lillemor" hvor hun har ledet andre fra enklere naturopplevelser til toppen av noen av de høyeste fjellene.¬†

Den muntre polfareren øser av sin erfaring og gir publikum inspirasjon og kunnskap om hvordan man forbereder seg til krevende turer.


Aleksander Gamme

Aleksander har besteget Mt. Everest og en rekke andre høye fjell. Han har også syklet tandemsykkel i Sahara og padlet Mjøsa i badekar. Han har vært programleder for TV-programmet "Drømmeturen" og "Oppdrag Nansen".

Cecilie og Aleksander har en egen evne til å nå inn til publikum gjennom sin inspirerende og levende formidlingsevne og det er av denne grunn at de har blitt profilert foredragsholdere. Dette foredraget tar publikum ut av salen og inn i naturen med sin kjærlighet for de store opplevelsene og sin overbevisning om at alle kan sette seg mål og realisere sine egne drømmer.

Jeg ønsker å melde meg på Et eventyr @ Andresen;