Hvordan bli lærling hos Andresen?

Andresen har i all tid tatt inn lærlinger som vi har utdannet til dyktige fagarbeidere som får muligheten til å utvikle seg videre hos oss.
Vår viktigste rekrutterings-kanal er derfor inntak av lærlinger, som er våre fremtidige medarbeidere!

Som lærling får du betalt igjennom hele utdanningen din og hos oss får du gleden av å jobbe med anerkjente store bilmerker. Når læretiden er over og fagprøve bestått er vårt mål alltid å tilby være lærlinger fast ansettelse hos oss. Læretid er derfor ikke bare en læretid, men like mye en jobbsøknad!

Godkjent lærebedrift

Andresen er godkjent lærebedrift for fem yrkesfag:

  • Lette kjøretøy
  • Tunge kjøretøy
  • Bilskadefaget
  • Billakkererfage
  • Reservedelsfaget

Søke om lærlingplass

For å søke bør du kunne vise til lite fravær på skolen samt ha bestått alle fag, slik at du har mulighet til å gå opp til fagprøve. Læretiden er normalt 2 år og avsluttes med fagprøve.

Når du får tilbud om lærlingplass hos oss, skrives det en lærekontrakt mellom deg, Andresen og fylkeskommunen. Du vil få en "læremester" som vil følge deg opp faglig hos oss under læretiden, men det er viktig at du selv må være aktiv i læresammenheng og huske at det sosiale og faglige ikke kommer av seg selv. Teoretisk forståelse og praktisk arbeid er viktig for at du skal ha mest igjen for læretiden din.

Ønsker du å gjennomføre din læretid hos en solid arbeidsplass hvor du får mulighet til å utvikle deg, oppfordrer vi deg til å søke lærlingplass hos Andresen!

Søknadsskjema