Lærling @ Andresen - morgendagens fagarbeidere!

Du er viktig for oss!  Vi satser på deg og gir deg de beste forutsetningene for din og vår fremtid. 

Vi utdanner de beste lærlingene i området! Andresen har i all tid tatt inn lærlinger som vi har utdannet til dyktige fagarbeidere som får muligheten til å utvikle seg videre hos oss.
Vår viktigste rekrutterings-kanal er derfor inntak av lærlinger, som er våre fremtidige medarbeidere!

Som lærling får du betalt igjennom hele utdanningen din og hos oss får du gleden av å jobbe med anerkjente store bilmerker. Når læretiden er over og fagprøve bestått er vårt mål alltid å tilby være lærlinger fast ansettelse hos oss. Læretid er derfor ikke bare en læretid, men like mye en jobbsøknad!

DSC02865_900x600.jpg

Godkjent lærebedrift

Andresen er godkjent lærebedrift for fem yrkesfag:

  • Lette kjøretøy
  • Tunge kjøretøy
  • Bilskadefaget
  • Billakkererfaget
  • Reservedelsfaget
  • Bilpleiefaget (kommer i 2022)

Søke om lærlingplass

For å søke bør du kunne vise til lite fravær på skolen samt ha bestått alle fag, slik at du har mulighet til å gå opp til fagprøve. Læretiden er normalt 2 år og avsluttes med fagprøve.

Når du får tilbud om lærlingplass hos oss, skrives det en lærekontrakt mellom deg, Andresen og fylkeskommunen. Du vil få en "læremester" som vil følge deg opp faglig hos oss under læretiden, men det er viktig at du selv må være aktiv i læresammenheng og huske at det sosiale og faglige ikke kommer av seg selv. Teoretisk forståelse og praktisk arbeid er viktig for at du skal ha mest igjen for læretiden din.

Ønsker du å gjennomføre din læretid hos en solid arbeidsplass hvor du får mulighet til å utvikle deg, oppfordrer vi deg til å søke lærlingplass hos Andresen!

Søknad om lærlingplass

Søknadsfrist 31. mars!  Dette vil vi ha i din søknad til oss:

  • Fortell oss om deg! (Hvem er du? Interesser?)
  • En kortfattet CV. (Skole og arbeidserfaring)
  • Ditt vitnemål eller kompetansebevis

Du får svar på din søknad innen 31. mai!

Om Andresen Bil

Andresen Bil AS ble etablert allerede i 1952 og er en autorisert forhandler av Peugeot, Citroën og Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy. Vi er i dag 120 ansatte fordelt på våre fire lokasjoner, Andresen Ski, Andresen Askim, Andresen Ramstadløkka og Andresen Nygård. i 2020 omsatte Andresen Bil for 707 millioner.

Andresen Ski og Andresen Askim er forhandler og serviceverksted for nye og brukte person- og varebiler, Andresen Ramstadløkka er serviceverksted for lastebil, tilhenger og kjøleaggregat, og ved Andresen Nygård er bedriftens felles bilskadesenter og klargjøringsavdeling

Trenger du å komme i kontakt med oss?

Ta kontakt med oss på post@andresenbil.no