Distriktets største varebilforhandler søker bilselger

Andresen Askim er autorisert forhandler av Peugeot, Citroën og Mercedes-Benz person- og varebiler, og holder til på Sekkelsten i Askim. Vi er distriktets største varebilforhandler og søker en selger som kan være med å styrke vårt dedikerte salgsteam for Peugeot og Citroën varebil.

Det å være distriktets foretrukne leverandør av varebiler forplikter og vi søker etter deg som virkelig har lyst til å være i vårt salgsteam på syv personer og utvikle en enda bedre opplevelse for både eksisterende og nye varebilkunder! 

Ønsker du å være en del av en voksende bedrift med gode fremtidsmuligheter så oppfordrer vi deg til å søke. Andresen har stort fokus på å utvikle sine medarbeidere og vi har høy tilfredshet både på kundemåling og hos de ansatte. Hos oss får du en variert arbeidsdag med spennende arbeidsoppgaver, flotte kolleger og flere sosiale tilstellinger i løpet av året. Nå ønsker vi å ha deg med på laget! Send oss en søknad og fortell hvorfor du brenner for salg og varebil.

Dine arbeidsoppgaver består kort av:

  • Kartlegging av kundens behov og tilby riktige løsninger
  • Salg av nye og brukte Peugeot og Citroën varebiler samt tilhørende tilleggsprodukter
  • Gjennomføre hele salgsprosessen fra A-Å
  • Oppsøkende salg like mye som butikksalg

Vi ønsker deg som:

  • Er kundeorientert og ønsker å jobbe med nærings kunder
  • Har stor arbeidskapasitet og er fleksibel
  • Er selvgående og ansvarsbevisst

Om Andresen Bil AS

Andresen Bil AS ble etablert allerede i 1952 og er en autorisert forhandler av Peugeot, Citroën, smart og Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy, samt autorisert skadeverksted også for Opel.

Vi er i dag 115 ansatte fordelt på våre fire lokasjoner, Andresen Ski, Andresen Askim, Andresen Ramstadløkka og Andresen Nygård, med en omsetning i 2020 på 620 MNOK.

Andresen Ski og Andresen Askim er forhandler og serviceverksted for nye og brukte person- og varebiler, Andresen Ramstadløkka er serviceverksted for lastebil, tilhenger og kjøleaggregat, og ved Andresen Nygård er bedriftens felles bilskadesenter og klargjøringsavdeling.

Søknadsskjema