Utplassering gir muligheter!


Våre elever er vår framtid. Det er viktig at det rekrutteres nye medarbeidere og vi er særdeles glad for at du vurderer vår bransje.

Hvert år tar Andresen imot utplasseringelever fra videregående skole og bedriften gir eleven et inntrykk av hvordan det er å jobbe i våre fagområder. Utplassering hos oss gir tilgang til moderne og nytt utstyr i et høyteknologisk miljø.

Som utplasseringelev vil du få utdelt en ansvarlig medarbeider i ditt fagområder hvor du i hovedsak skal observere i vårt arbeid. Hva du får ut av denne perioden er i stor grad opp til deg. Initiativ, Interesse og delaktighet er kvaliteter vi setter høyt.

Ved å ha din utplasseringplass hos oss kan det være starten på din eventuelle lærling-søknad. Vårt mål er å gi deg god innsikt i vår bransje og utvikle de beste medarbeiderne!

Tekniker_900x600.jpg


Send oss en søknad om du ønsker utplasseringplass hos oss!

Flere plasser

Som utplasseringselev har du muligheten til å jobbe flere steder hos oss. På alle våre fire lokasjoner har vi mulighet for tilbud om utplassering. 

Om Andresen Bil

Andresen Bil AS ble etablert allerede i 1952 og er en autorisert forhandler av Peugeot, Citroën og Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy.

Vi er i dag 100 ansatte fordelt på våre fire lokasjoner, Andresen Ski, Andresen Askim, Andresen Ramstadløkka og Andresen Nygård, med en omsetning i 2021 på 700 MNOK.

Andresen Ski og Andresen Askim er forhandler og serviceverksted for nye og brukte person- og varebiler, Andresen Ramstadløkka er serviceverksted for lastebil, tilhenger og kjøleaggregat, og ved Andresen Nygård er bedriftens felles bilskadesenter og klargjøringsavdeling.