Mercedes Benz

Mercedes Benz er et tidløst og trendsettende bilmerke som ofte setter nye standarder for bilindustrien. Air bagen, ABS og direktebensininnsprøytning er kun noen av innovasjonene som smarte hoder hos Mercedes Benz tilførte bilverdenen. Benz Patent Motorwagen som ble konstruert av Karl Benz helt tilbake i 1885, blir av mange regnet som verdens første bil, ihvertfall som ble drevet av en motor.

Mercedes Benz er som navnet tilsier en sammenslåing av de to tidligere bilprodusentene Mercedes (et merke som ble ført av Daimler AG) og Benz. Fyrster, adelige og keiser Nicholas den ii av det russiske imperiet var noen tidlige ivrige Mercedes-fanatikere, og bilene til Mercedes ble sett på som noen av de flotteste statussymbolene en kunne anskaffe seg.

135 år er gått siden Benz sin første bil kjørte rundt i Mannheim i Tyskland, lite tyder på at Mercedes Benz har mistet sin evne til å innovere. Med blant annet fullelekstriske og fremtidsrettede modeller som Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC og Mercedes-Benz B250e Edition så har Mercedes Benz igjen vist verden sin evne til å designe miljøvennlige biler for en ny tid uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsen.

Mercedes modeller og klasser

I skrivende stund fører vi 16 forskjellige Mercedes modeller og klasser hos våre forhandlere i Ski og Askim. Under disse 16 overordnede modellene har vi igjen 7 undermodeller og varianter. Selv om vårt sortiment ofte varier og nye modeller blir lansert, og eldre modeller opphørt, så streber vi alltid etter å kunne inkludere kjente og forventede modeller som A-klasse, B-klasse, C-klasse, E-klasse, G-klasse (Geländewagen), GLC-klasse, GLE-klasse,EQC-klasseCLA-klasse og S-klasse i vårt sortiment.

I tillegg til klassikerne satser vi såklart tungt på å føre miljøvennlige alternativer som EQ (Mercedes sine elektriske varianter). Med dagens klimamessige situasjon er dette er stort satsningsområde for både oss og Mercedes-Benz.

AMG, som er en underavdeling av Daimler AG (eieren av Mercedes-Benz), har som oppgave og videreutvikle Mercedes-Benz modeller til å nå sitt fulle potensiale. Dersom du ønsker det sterkeste og raskeste Mercedes-Benz har å by på, så kan AMG modellene være perfekt for deg.

Under går vi igjennom noen av klassene vi har i vårt sortiment i skrivende stund, og gir en innledende beskrivning av deres primære kjennetegn og karakteristika.

A-Klasse

A-klasse er en flott og kompakt bil med en ekstraordinær bruk av tilgjengelig plass for å sikre en romslig følelse for både fører og passasjerer. Denne Mercedes Benz klassen egner seg godt som en familiebil og den har gjennom kollisjonstester oppnådd 5 stjerner av Euro NCAP for sin gode sikkerhet.
2020 AMG hybridmodellen A250e kommer levert med automatgir og hele 218 HK med et lastevolum på 370 og et motorvolum på 1332 CCM²
 

B-Klasse og B-Klasse Electric Drive

Mercedes Benz B-Klasse er på mange måter lik A klasse, men bilene som inngår i denne klassen er noe større enn førstnevnte. Innenfor denne klassen finnes det også helelekstriske varianter som blant annet Mercedes-Benz B250e Urban Line. Her kan man få mye bil for pengene, kjent Mercedes-Benz kvalitet i en romslig og kompakt bil med utrolige 501 i Lastevolum.

C-Klasse

C-klasse er en av Mercedes-Benz sine mer populære og ettertraktede modeller. Denne klassen har vært i produksjon siden 1993, men på mange måter er C-klasse en videreføring av den tidløse modellen Mercedes-Benz 190. Dette er en såkalt ”Compact Executive Car” noe som tilsier en flott bil med et tidløst, klassisk og prestisjebetont preg med god utnytting av plassen. 

CLA-Klasse

CLA-klassen har modeller som inngår i ”Sub-compact Executive Car” som på mange måter vil si at du får kraften og komforten til en C-klasse pakket inn i en litt mindre kropp. Dette er forøvrig en svært flott klasse, og spesielt AMG modellene i denne klassen er svært populære biler med et sprekt spreg.

E-Klasse

E-klasse har blitt ført av Mercedes helt siden 1953, og faller inn under ”Executive” kategorien. Bilene som inngår i denne klassen har et svært prestisjetungt og luksuriøst preg over seg, og dette er på mange måter Mercedes-Benz sin mest yndede klasse. Det er i E-klassen at deres nysatsninger og innovative løsninger først er blitt integrert.

EQC

EQC er et av Mercedes-Benz sitt nye satsningsområder. Her får man en flott fullelektrisk SUV med et luksuriøst preg. Denne bilen har ifølge WLTP et rekkevidde på 417 - 374 km, noe som burde holde for de fleste turene. Modellen Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC har også 4 hjulsdrift og omtrent 500 liter med bagasjerom.

G-klasse (Geländewagen)

Denne klassikern fra Mercedes-Benz har nærmest beholdt sitt opprinnelige utseende i over 40 år. Selv om det svært ettertraktede utseende på bilen ikke har gått igjennom en drastisk transformasjon, så har motoren blitt forbedret, og antall hestekrefter økt siden bilen ble lansert i 1979. Med en Geländewagen er du nærmest ustoppelig. Disse kraftige kjøretøyene med gode Off-Road egenskaper brukes blant annet av det Norske, og mange utenlandske militære.

GLA,GLC,GLE og GLS klassene

Disse klassene utgjør Mercedes-Benz sine flotte SUV-modeller. Disse bilene har som regel svært gode Off-Road egenskaper og et svært sportslig, men samtidig seriøst og luksuriøst preg. GL klassen ble faktisk introdusert som en erstatning for Gelandewagen (G-Klassen) men den sistnevnte var så populær at det ikke lett lot seg gjøre.

S-Klasse

Dette er Mercedes sin mest luksuriøse og prestisjetunge klasse, dette er bilen ambassadører, konger og presidenter i land fra Russland, Belgia til India. Heldigvis er denne bilen også tilgjengelig uten skuddsikre vinduer og bombe-sikkert understell. Dette er gode nyheter for enhver som ønsker litt ekstra luksus i hverdagen sin.

Mercedes-Benz Varebil

Andresen Bil er størst på varebiler i distriktet og har lang erfaring. Det er viktig for oss at våre kunder opplever å bli forstått utfra av hvilket behov de har og at vi yter den servicen som er forventet. Den mest solgte varebilmodellen er Mercedes-Benz Vito. Vil du lese mer om våre varebil-modeller kan du trykke her.

Vi hjelper deg til å finne din klasse

Mercedes-Benz har klasser, og modeller som reflekterer enhver personlighet og preferanser. Kom gjerne innom oss i Ski eller i Askim for å få hjelp til å finne klassen som best reflekterer deg og imøtekommer alle dine behov.Konseptbilen VISION AVTR forankrer visjonen fra Mercedes-Benz om mobilitet i en fjern fremtid.