Hybrid-bil har over årene blitt en av de mest attraktive typene bil.

Mercedes, et av de mest prestisjefylte bilmerkene, fortsetter å imponere med sine kvalitetsbiler. De har produsert hybridbiler med "EQ power", en type bil som tar markedet med storm.

Andresen Bil selger en rekke Mercedes-Benz modeller. Ta kontakt i dag eller kom innom for mer informasjon!

Eklasse hybrid3.jpg

Hvorfor Hybrid?

En hybridbil bruker både en elektrisk motor og en forbrenningsmotor som drivkraft. I forbrenningsmotoren finner vi enten bensin eller diesel. En hybridbil kan veksle mellom å bruke både elektrisk motor eller forbrenningsmotor som kraftkilde.

Denne vekslingen skjer gjerne automatisk i bilen. Bilen bruker for eksempel den elektriskemotoren ved sakte framdrift og bytter over til diesel-eller bensinmotor ved raskere framdrift. 

Mange er usikre på om de tør å kjøpe en elbil i frykt for at den ikke fungerer like bra som en bensin eller dieselbil. En hybridbil kombinerer det beste fra elbiler og bensinbiler. Et perfekt valg for de somønsker å bli mer miljøbevisste, men somogså ønsker rekkevidden til en dieselbil. 

Hvorfor Mercedes?

Mercedes er et av de aller beste bilmerkene på markedet. Deres visjon om å lage biler av kvalitet og varighet i tillegg til å gi bilene et flott utseende i samme slengen, er noe av det kundene verdsetter mest.

Med andre ord er det luksusbiler laget med tanke på både utseende, funksjonalitet og kvalitet.

Opplev en enestående kjøreglede medMercedes hybrid. De har samme luksuriøse utseende som sine andre biler, men med et mer miljøvennlig interiør. De produserer også ladbare biler, en stor fordel hvis man vil være sparsom med batteribruken.

EQ er en plug in hybrid som gir deg "the best of both worlds". Få fordelene fra både elektrisk og dieselmotor.

E-Klasse

E-Klasse stasjonsvogn fra Mercedes-Benz har vært en storfavoritt siden dens utgivelse i 1993. Det er en av de større modellene til Mercedes og brukes spesielt av mange familier. Den har også i følge media den mest kjøpte drosjebilen.

Det er en god grunn til at Mercedes har valgt å lage en E-Klassebil til hybrid. De har tatt en kul favoritt og gitt den en bensin og elmotor. Dette har resultert i bilen E350e.

Bilen har en 2 liters turbobensinmotor og har 211 hestekrefter. Dette kombineres med en elmotor som gir ytterligere 82 hestekrefter. Elmotoren får strøm fra et batteri med 6,8 kWh. Med el-motoren kan bilen kjøre opptil 31 km/t, men bytter over til vanlig bensinmotorhvis man kjører raskere enn dette.

Mercedes Benz E350e er mer bil til en lavere pris. Er man en som ønsker enflott bil som varer lenge og til en rimeligere pris, er definitiv en E350e et perfekt valg.

C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse er en mellomstor familiebil. Manfår tak i denne bilen i både sedan og stasjonsvogn.

Hybridversjonen heter C300de. Den er en ladbar bil med en systemeffekt på 306 hk og 700 nm. Dette betyr at bilen kan gå fra 0-100 km på 5,6 sekunder med sedanversjonen og på 5,7 sekunder med stasjonsvogn.

C-Klasse sedan har en elektrisk rekkevidde på 47-55 km, mens C-Klasse stasjonsvogn til ha en rekkevidde på 46-53 km. Batteriet kan lades opp i underkant av 3 timer.

C-Klasse PIH 900x600.jpg

Billigere luksusbil

Ønsker du en flott bil og har et budsjett å forholde deg til, samtidig som du ønsker en miljøvennlig bil, vil en Mercedes med el og dieselmotor være det perfekte kompromiss.

Med EQ power er det bare innsiden som har forandret seg. Bilen har likevel samme gode kvalitet, bra rekkevidde og er mer miljøvennlig. Alt til en billigere pris.

Med andre ord får du kjøpt fantastiske biler, med samme følelse somen vanlig bensinbil, bedre uten å betale mer enn du ønsker. Det er en svært lønnsom bil hvis du bruker den flittig. Les mer om rettigheter du harmed en ladbar hybridbil.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Andresen Bil og/eller har spørsmål om våre hybridbiler er du velkommen til å ta kontakt med oss!