Mercedes-Benz CLA

En elegant og sportslig perle i Shooting Brake og Coupè!

På innsiden av bilen merkes det at de utvendige målene har økt. Albuerom og skulderplass er forbedret med flere centimeter og det samme gjelder for de som sitter i baksetet. De doble skjermene og det nye infotainmentsystemet MBUX er selvsagt på plass, men har blitt ytterligere forbedret i den nye CLA-modellen.

Ser en halv kilometer

I likhet med A-Klasse har CLA assistansesystemene man finner i dagens S-Klasse, noe som gir den høyeste graden av aktive sikkerhetsfunksjoner i dette segmentet. Takket være økt datakraft og nye sensorer som gjør det mulig «å se» opptil 500 meter fremover kan bilen kjøre semiautonomt i kø og på motorvei. Systemet benytter også kart- og navigasjonsdata for å hjelpe sjåføren i en rekke situasjoner, som å tilpasse hastigheten når den nærmer seg svinger, veikryss eller rundkjøringer.

CLA interior_900x600.jpg

Med MBUX multimediasystemet er "Hey Mercedes" tilgjengelig for å styre mange av funksjonene i bilen.

Under ser du et utvalg av våre CLA for salg:

Neste
Forrige

Trafikk-trygghet

Modellen leveres med automatisk nødbrems som standard, som avhengig av situasjonen, kan bidra til å redusere konsekvensene av en kollisjon i trafikk med langsomme, stoppende eller stasjonære biler. CLA Shooting Brake kan også oppdage kryssende fotgjengere og syklister. I tillegg er Active lane keep assist standard, noe som holder bilen i veibanen dersom en uoppmerksom sjåfør drifter ut av kurs.

Et annet element som øker både komfort og sikkerhet er tilvalget Multibeam LED frontlykter med 18 individuelle lysdioder. Disse justeres raskt og presist for hele tiden å passe gjeldende trafikksituasjon uten å blende møtende trafikk.

Nå som Plug-in hybrid

Nye CLA Shooting Brake plug-in hybrid er nå klar for bestilling.  Den er som skapt for det norske markedet; ladbar, lekre linjer og lasteplass som en stasjonsvogn. EQ Power-modellen har en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 71 km (WLTP), hurtiglading på 24 kW og det nye multimediesystemet MBUX. CLA Coupé er også tilgjengelig som plug-in hybrid. CLA Shooting Brake er den eneste bilen som kombinerer sportsligheten til en coupé og bagasjeplassen til en stasjonsvogn.


Mercedes-benz CLA

Den økte sporvidden på CLA gjør det lett å få frem smilene hos kunder som setter pris på dynamisk kjøring.

Mercedes CLA Coupè

En designperle full av sikkerhet og utstyr!

Design ligger i CLA Coupés DNA. Med lange elegante linjer er dette modellen som forener form og funksjon. Aerodynamisk optimalt, og en fryd for øyet.

Modellens sportslige karakter understrekes av en aggressiv trapesformet grill, hellende lykter og markante "powerdomes". Med de todelte smale baklyktene er det lett å se likheten til den langt mer kostbare CLS. Interiøret balanserer på utsøkt vis det eksklusive, med siste skrik fra teknologifronten.

De doble frittstående skjermene, de bakbelyste luftventilene, ambient lighting og det nye rattet gjør nye CLA Coupé unik i sitt segment. Modellen har også vokst i alle regninger og blitt betraktelig lengre og bredere.

Mercedes CLA Shooting Brake 

En elegant og sportslig praktisk stasjonsvogn

En tøff elegant stasjonsvogn med lekkert design kan man virkelig like!

Rammeløse vinduer og en fallene taklinje definerer CLA Shooting Brake. Det sportslige designet understrekes videre av en aggressiv trapesformet grill, nye hellende lykter og markante «powerdomes» på panseret.

Den nye Shooting Brake-varianten har også fått ekstra oppmerksomhet på bagrunn av det praktiske. Modellen er nesten 5 centimeter lenger og bredere enn forgjengeren og bagasjerommet har vokst til over 500 liter. Med de to-delte baklyktene har innlastingen blitt 23 cm bredere som gjør innlasting betraktelig lettere.


Finansiering Mercedes-Benz CLA

*Finansieringstilbudet er basert på startleie kr. 49.000,- + etableringsgebyr kr. 4.250,- nom. kampanjerente 1,49%.

Månedsleie 3.999,-

Leieperiode 48 mnd/40.000 km.

Total leiekostnad kr. 245.202,-

Termingebyr er inkludert. Alle priser inkl. mva. Forutsetter godkjent finansiering.

Tester
CLA_shootingbrake4_900x600.jpg