Nye Mercedes-Benz CLA Shooting Brake - Praktisk, elegant og sportslig

Rammeløse vinduer og en fallene taklinje definerer CLA Shooting Brake. Det sportslige designet understrekes videre av en aggressiv trapesformet grill, nye hellende lykter og markante «powerdomes» på panseret. I den nye Shooting Brake-varianten har også det praktiske aspektet fått ekstra oppmerksomhet. Modellen er nesten 5 centimeter lenger og bredere enn forgjengeren og bagasjerommet har vokst til over 500 liter. Med de to-delte baklyktene har innlastingen blitt 23 cm bredere som gjør innlasting betraktelig lettere.

På innsiden av bilen merkes det at de utvendige målene har økt. Albuerom og skulderplass er forbedret med flere centimeter og det samme gjelder for de som sitter i baksetet. De doble skjermene og det nye infotainmentsystemet MBUX er selvsagt på plass, men har blitt ytterligere forbedret i den nye modellen

Tester

Høydepunkter

  • AMG Line
  • Parkeringspakke
  • Hel glassflate over instrumentene
  • Automatgir
  • Speilpakke
  • MB Navigasjon
  • Smartphone integrasjonspakke
  • 10,25" Media Display
  • MBUX
  • Metallic lakk

Vi skreddersyr din CLA Shooting Brake etter ønske!

Er CLA Shooting Brake på kampanje? Se her!

Vi har også Mercedes-Benz CLA Coupè.

CLA_shootingbrake3_900x600.jpg

Ser en halv kilometer

I likhet med A-Klasse har CLA assistansesystemene man finner i dagens S-Klasse, noe som gir den høyeste graden av aktive sikkerhetsfunksjoner i dette segmentet. Takket være økt datakraft og nye sensorer som gjør det mulig «å se» opptil 500 meter fremover kan bilen kjøre semiautonomt i kø og på motorvei. Systemet benytter også kart- og navigasjonsdata for å hjelpe sjåføren i en rekke situasjoner, som å tilpasse hastigheten når den nærmer seg svinger, veikryss eller rundkjøringer.

CLA_shootingbrake2.jpg

Trafikk-trygghet

Modellen leveres med automatisk nødbrems som standard, som avhengig av situasjonen, kan bidra til å redusere konsekvensene av en kollisjon i trafikk med langsomme, stoppende eller stasjonære biler. CLA Shooting Brake kan også oppdage kryssende fotgjengere og syklister. I tillegg er Active lane keep assist standard, noe som holder bilen i veibanen dersom en uoppmerksom sjåfør drifter ut av kurs.
Et annet element som øker både komfort og sikkerhet er tilvalget Multibeam LED frontlykter med 18 individuelle lysdioder. Disse justeres raskt og presist for hele tiden å passe gjeldende trafikksituasjon uten å blende møtende trafikk.

CLA_shootingbreak8.jpg

Ønsker du mer informasjon?

Her er et utvalg av Mercedes-Benz CLA for salg

Neste
Forrige