Nye Mercedes-Benz GLA 

Mer plass, mindre fotavtrykk og rustet for alle typer veier!

Nye GLA blir en aktiv partner med sportslig utseende med design og sikkerhet i høysete. Med GLA er fornyelsen av kompaktklassen fra Mercedes-Benz komplett! Den nye modellen tar et teknologisk kantesprang og har blitt betraktelig romsligere enn sin forgjenger.

Nå får du GLA med plug-in hybridmotor! Du kan nå bestille nye GLA hos Andresen.

Startpris fra kr. 468.900,-

Rød GLA_10_redigert_900x600.jpg

Her kan du se et utvalg av våre GLA for salg:

Neste
Forrige

Nå som plug-in hybrid!

GLA plug-in hybrid får en klasseledende elektrisk rekkevidde på inntil 61 km (WLTP), hurtiglading på 24 kW og mulighet til å trekke henger på inntil 1800 kg. Det nye brukergrensesnittet MBUX er selvsagt på plass og bagasjerommet er helt flatt, takket være smart integrasjon av batteripakken.

Romsligere interiør

Nye GLA er mer enn ti centimeter høyere enn forgjengeren og selv om den er 1,5 cm kortere tilbys et betraktelig romsligere interiør. Dette gjelder spesielt benplassen bak og bagasjerommet, som har økt med henholdsvis 11,6 cm og 14 liter. 

Sammenlignet med A-Klasse sitter man hele 14 cm høyere, som gir bedre oversikt i trafikken. Baksetene kan også justeres 14 cm i lengderetningen (opsjon) og ryggstøtten rettes opp for å øke lastekapasiteten.

DSC09245_redigert_900x600.jpg
Mercedes-Benz GLA er sportslig fra alle hold! Den progressive formgivningen tilfører kompakt-SUV`en dynamikk og eleganse, som underbygges av det flate betonte designet.

Imponerende førerplass

Kupeen til nye GLA forener romfølelse, høyteknologi og sportslighet. Med et flott moderne design og full oversikt med widescreen-førerplass utgjør dette spesielle særegne detaljer som vil imponere deg.

Topp sikkerhet

Nye GLA har et stort utvalg av sikkerhetsfunksjoner som lar deg gjennomføre nesten en hver utflukt! Med offroad-teknikkpakke med Downhill Speed Regulation, Kjøreassistentpakke, Aktiv bremseassistent og Head-up-display er dette noe som vil ivareta sikkerheten.

Mercedes-benz GLA plug-in hybrid 2019 2020.jpg

Imponerende komfort

Du vil raskt oppdage de mange praktiske og moderne interiørfunksjonene til GLA. Som høydepunkter kan vi nevne at andre seterad kan forskyves på langs, EASY PACK bakluke med HANDS-FREE ACCESS, Seteklimaanlegg og MBUX.

Mulighetene er store

Med elektrisk rekkevidde på GLA plug-in hybrid som hurtiglades raskt, vil mulighetene i hverdagen øke.

Bagasjerommet på GLA er helt flatt, takket være en smart integrasjon av batteripakken.

Rød GLA_7_redigert_900x600.jpg

Valget er ditt!

Med ulike motoralternativer, og muligheter for å finne det utstyrsnivået som passer deg og ditt bruk, er mulighetene store for at du finner deg godt til rette i din nye Mercedes-Benz GLA.

Vi hjelper deg gjerne med å finne akkurat det DU har behov for og hva som vil passe inn i din hverdag. Velkommen innom en av våre butikker for en nærmere titt på nye GLA.

Ønsker du å lese mer om storebroren til GLA, nemlig GLC - kan du trykke her!

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss her!

DSC09249_900x600.jpg
Mercedes-benz GLA plug-in hybrid 2019 2020.jpg
MBC13314_900x600.jpg