KAMPANJE

GLC 300e 4MATIC SUV Andresen Edition

kr. 764.900,-

Leasing: 5179,- per mnd*

GLC 300e 4MATIC Coupè AMG Edition

kr. 859.000,-

Inkludert i Andresen Edition:

AMG-Line eksteriør og interiør, nattpakke, Metallik lakk, Premiumpakke, MB navigasjon, Parkeringspakke inkl. 360 graders kamera, Multibeam LED, Speilpakke, 10,25" Media Display, DISTRONIC Plus, Widescreen Cockpit, Tilhengerfeste, Smartphone-pakke, lydisolerende glass, sort taktrekk og 18" vinterhjul 

*Forskjell på Coupè: Luftfjæring, Advantagepakke listverk Black Ash Wood, Keyless Go.

Familiefavoritten Mercedes-Benz GLC

Enda lekrere og enda smartere. Og med et robust utseende og ny lyssignatur!

Mercedes-Benz GLC facelift kommer nå med vesentlig høyere standardutstyr, med blant annet MBUX, LED lys, ryggekamera og elektrisk bakluke.

GLC får de samme avanserte assistansesystemene som i storebror GLE og tar aktiv sikkerhet til et nytt nivå. Et eksempel er rutebasert hastighetsjustering der GLC kan gjenkjenne og reagere på langsom trafikk ved hjelp av informasjon fra LiveTraffic dersom sjåføren er uoppmerksom. Den aktive bremseassistenten stopper også bilen dersom føreren ikke reagerer.

Mercedes benz GLC plugin hybrid SUV 2019 2020
I utviklingen av GLC har designerene fokusert på å gi modellen et robust og sportslig uttrykk. Dette for å speile de forbedrede terreng-egenskapene og kjøredynamikken på asfaltert vei.

Ulike typer motorvalg

GLC er tilgjengelig med nyutviklet bensin- og dieselmotor, samt plug-in hybrid. GLC har 4MATIC firehjulstrekk som standard. Bensinmotorene kommer nå med EQ Boost som vi kjenner fra blant annet C-Klasse og CLS. Dette gir opptil 150 NM ekstra.

GLC SUV plug-in hybrid er i sitt rette element i ethvert terreng, og med en elektrisk rekkevidde på 43 km (WLTP) er bilen perfekt for lengre kjøring på varierte veier. Denne mellomstore SUV‘en er en intelligent kombinasjon av funksjonalitet og smidighet i et moderne oppgradert design. Modellen tilbyr enestående komfort med et romslig interiør, og kommer som standard med en rekke assistanse- og sikkerhetssystemer.

Mercedes benz GLC plugin hybrid SUV 2019 2020

Høydepunkter for GLC

 • Automatisk nødbrems
 • MBUX med stemmestyring
 • Multifunksjonsratt i skinn
 • LED High Performance-lys
 • Nitrinns automatgir
 • Ryggekamera
 • Elektrisk bakluke
 • Cruise control
 • Keyless start
 • Forvarming og kjøling av kupeen
 • 4MATIC

i tillegg til en lang liste med ekstrautstyr


Mercedes benz GLC plugin hybrid SUV 2019 2020

Lyssignatur 

I fronten til GLC har lyktene fått en ny lyssignatur og LED High performance som standard. De velkjente Multibeam-lysene med 84 individuelt justerbare dioder er tilgjengelig som tilvalg, noe svært mange ønsker.

Mercedes benz GLC plugin hybrid SUV 2019 2020
Målet er å gjøre tiden du tilbringer i bilen så behagelig som mulig. Med ENERGIZING pakker som øker komforten din etter ønske. Sportsseter med sidestøtte og et Burmester surround-soundssystem kan gi deg en ekstra god opplevelse!

Kampanjepriser

Mercedes-Benz GLC facelift:


GLC 300e 4MATIC SUV AMG Edition kr. 729.000,-


GLC 300e 4MATIC Coupè AMG Edition kr. 859.000,-


* Startleie: 99.900,- 4250 i etableringsgebyr. Leieperiode: 3år/45000km. Nom. kampanjerente 1,49% Total leasingkostnad: 290.576,-

Ønsker du mer informasjon?

Her ser du et utvalg Mercedes-Benz GLC hos oss:

Neste
Forrige