Nye GLE

Et uttrykk for indre styrke og en enorm eleganse!

Nye GLE plug-in hybrid er en elegant SUV med 99 km elektrisk rekkevidde. I tillegg har bilen fått betydelig mer plass enn tidligere. Med andre ord - en romslig, men likevel stilig og meget bruksvennlig bil.¬†

GLE har sikkerhet i ypperste klasse og høy komfort. Og det er verdt å sjekke ut de nye mulighetene for egen velvære og ypperlig¬† kjørekomfort.

GLE 350 de 4MATIC har en kjøpspris fra kr. 920.900,-

GLE Plugin hybrid_5.jpg
Neste
Forrige

GLE er en SUV med en enorm eleganse

Det uttryksfulle designet¬† er kraftfult og elegant og understreker bilens sterke karakter. I denne bilen finner du luksuriøse elementer og med den elegante atmosfæren i kupeen bringes kjøreglede på hver eneste kjøretur.

En rekke høydepunkter er satt sammen og det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen i GLE SUV. Her kan du sette farge på kupeen etter egne preferanser og variasjonen i de 64 fargene kan også sette stemningen for kjøreturen din. Ekstra lyselementer i hvitt i interiøret gjør det enklere å orientere seg.

Utsøkt nappaskinn i ypperste kvalitet skaper en førsteklasses atmosfære i bilen.

GLE Plugin hybrid_1.jpg

Utseendemessig en suksess. Men har langt mer å by på.

Smartere, mer oppmerksom og hensynsfull enn noen gang tegner GLE et nytt bilde av SUV. Rene flater, muskuløse former og klare linjer preger designen til nye GLE. Mer elegant kan man knapt uttrykke kraft formmessig.

Hver eneste funksjon og detalj er utviklet med tanke på god plass og høy komfort. Sjekk ut de nye mulighetene for egen velvære. MBUX har nå utvidet for navigasjon og med naturlig stemmestyring og Touch-betjeningskonseptet er dette av nyeste og høyeste teknologi. Digitale display, åpenporet og markante SUV-designdetaljer vitner om en imponerende indre storhet.

GLE Plugin hybrid_7.jpg

GLE 350 de 4MATIC - EQ Power

Helt nye GLE plug-in hybrid imponerer med sin elektriske rekkevidde! Takket være et batteri med kapasitet på opptil 31,2 kWh kan den kjøre inntil 99 km elektrisk (WLTP), og sammen med en av våre mest effektive dieselmotorer sikres en drivlinje som byr på svært lavt forbruk.

Som det største medlemmet av EQ Power familien har GLE plug-in hybrid en rekke fordeler inkludert betydelig mer plass en tidligere, samt muligheten til å trekke henger opptil 3500 kg. GLE plug-in hybrid er et multitalent av en bil og er klasseledende på flere punkter, deriblant elektrisk rekkevidde, sikkerhet og kjørekomfort.

GLE Plugin hybrid_1.jpg

GLE tar med seg sikkerhet i ypperste klasse

Rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier blir nå merkbart lettere for deg, selv i stressede situasjoner. Forklaringen er nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive som skal få deg trygt og mer avslappet til målet.

Adaptiv fjernlysassistent kan aktiveres enkelt og gir deg bedre oversikt ved å automatisk skifte mellom nær- og fjernlys. Med LED High Performance-frontlykter gir det økt sikkerhet om natten da de lyser opp veibanen bedre enn tradisjonelle frontlykter, samtidig som de bruker mindre strøm. De adaptive baklyktene i LED-teknikk tilpasser lysintensiteten til forholdene i omgivelsene.

Mercedes benz gle plug-in hybrid suv 2020

CURVE gir deg den rette opplevelsen i svingene

Med CURVE lener GLE seg inn i svinger som en motorsykkel, og praktisk talt eliminerer opplevelsen av sentrifugalkraft. Med Road surface scan leser kameraet kontinuerlig veioverflaten og sender informasjonen til dempesystemet slik at ujevnheter kompenseres vesentlig før du kjører over de.

Utstyr inkludert i GLE AMG Edition:

AMG Line, AMG eksteriør og interiør, 4MATIC firehjulstrekk, Artico/Dinamica seter i sort, listverk i aluminium, AIR BODY CONTROL luftfjæring, Multibeam LED, 360 kamera, Memory seter foran, Augmented Video for Navigation, MB Navigasjon, Nattpakke med mørke lister rundt vinduer, Smartphone integrasjonspakke, Kjøreassistentpakke, Tilhengerfeste, Stigbrett, Keyless GO pakke, Sort taktrekk, bagasjeromstrekk, stigbrett og Metallic lakk.

Vil du vite mer om GLE?