GLS er markedets mest komplette luksus-SUV!

GLS, tidligere kjent som GL ble introdusert med stor suksess i 2006. Den gang i form av GL 350 d med 224 hk og GL 500 med 388 hk. Siden den gang har dette vært et segment i kraftig vekst og GLS har vært medpå en utrolig reise, både som person- og varebil. 

GLS er markedets mest komplette luksus-SUV med plass til 7!

GLS 350 d 4MATIC fra kr. 1 884 625,-

GLS 350 d 4MATIC Varebil fra kr. 1 482 625,- (ink. mva).


GLS utvendig på brygga.jpg

Under ser du et utvalg av våre GLS for salg:

Neste
Forrige

Klassens smarteste

Med svært avanserte sikkerhetssystemer kan nye GLS støtte føreren og være med på å unngå eller minimere skadene dersom uhellet skulle være ute. F.eks kan nye GLS varsle og senke farten dersom stillestående eller saktegående trafikk er oppdaget ved hjelp av Live Traffic Information rundt neste sving eller bakketopp.

Den aktive bremseassistenten kan i tillegg til å forhindre at du kjører på bilen foran også oppdage og gjøre inngrep dersom du er i ferd med å krysse over motgående kjørebane samtidig som det kommer bil imot.

Nye GLC_3.jpg

Klassens mest komfortable

Nye GLS byr på utsøkt kjørekomfort takket være et karroseri som nå er enda stivere enn forrige generasjon samt bruk av spesielle materialer som er optimalt plassert for å senke det innvendige og utvendige støynivået. Resultatet er så bra at andre støykilder som lyder fra klimaanlegg, de elektriske setene og f.eks. varsle-lyder har blitt justert for en harmonisk opplevelse.

For den ekstra kresne finnes det også en akustisk komfortpakke som inkluderer doble sideruter og ekstra tykk isolasjon i dørene som øker komforten ytterligere. På mørke vinterdager bidrar de svært kraftige lyktene med mulighet for å lyse hele 650 meter til optimal sikt og dermed også komfort.

Nye GLC_7.jpg


Sjef i baksetet

Akselavstanden har økt med 60 mm, samtidig har baksetpassasjerene fått 87 mm bedre beinplass bak. Dette gir optimal sittekomfort og gir deg ekstra luksus i baksete med 6-veis elektrisk justerbare seter som kan justere frem og tilbake 10 cm som gir ekstra komfort på lengre turer med en mer avslappet vinkel på ryggen. Oppvarmet bakseter og 5-soners klimakontroll er også tilgjengelig.

Mye lys: Panoramataket (ekstrautstyr) på nye GLS er hele 50% større enn på forrige modell, som medvirker til en svært behagelig atmosfære for passasjerene. GLS kan også bestilles med klimatiserte bakseter og 4 forskjellige massasje-funksjoner som styres via en MBUX-skjerm i baksetet.

Nye GLC_6.jpg

Komfort med godt grep og gode justeringsmuligheter

Med 4MATIC firehjulsdrift er du sikret optimalt veigrep i en hver situasjon. Med valg av AIRMATIC luftfjæring kan du også heve bilen opp til 6 cm dersom forholdene krever dette. I tillegg til muligheten for økt bakkeklaring vil også dette understellet senke bilen i høyere hastigheter for økt stabilitet. En liten bonus er også at du ved inn og utlasting av bagasjerommet kan senke bakparten av bilen med 5 cm for enklere tilgang til lasten.

I forbindelse med Offroad-pakken leveres bilen med beskyttelsesplate på hele undersiden, mulighet til å heve bilen 9 cm og byr i tillegg på lavserie og sperrefunksjon. Er bilen utstyrt med E-Active Body Control kan også bilen riste seg løs ved hjelp av en egen "Free driv mode"

GLS på veien siden.jpg

Sikkerhet = GLS

Forrige generasjon var en av klassens sikreste biler. Nye GLS er nå enda mer avansert og vridningsstabiliteten er enda høyere.

Kjøreassistentpakken og styreassistenten kjør kjøreturen spesielt ved køkjøring behagelig og bilen reagerer dersom uhellet skulle være nær ved å inntreffe. 11-veis airbag beskyttelse. Kombinasjonen av aktiv og passiv sikkerhet gjør GLS til en av markedets sikreste biler.

Nye GLC_5.jpg

Nå kommer GLS også med:

Burmester high-end 3D - markedets kanskje råeste musikkopplevelse

Aktive massasjeseter

E-Active Body Control - markedets mest avanserte understell

Plass til 7 - med en enkel knapp

Ønsker du mer informasjon?