EQV - en elektrisk familiebil og arbeidsbil av de sjeldne!

Stappfull av gode løsninger for deg som trenger plass!

Mercedes-Benz har nå kommet med den første elektriske premium MPV. Med opptil 8 seter, rekkevidde inntil 357 km (WLTP) og et eksklusivt designspråk, er bilen et perfekt alternativ for familien. Bilen passer også perfekt for en bedrift som trenger å kombinere persontransport og plass.

Kontakt oss for kjøpspris på Mercedes-Benz EQV


Her kan du se mer av Mercedes-Benz EQV

Under kan du se noen av våre EQV for salg:

Neste
Forrige

Mercedes-Benz EQV 300 A2

Drivstoff

2022

Nybil

Effekt

Elektrisk

204 HK

Km. Stand

Automat

Forhjulsdrift

Bilens pris

  824 995,-

Månedspris

  6 507,-

Se finansieringsforslag


EQV Din nye assistent

EQV er fylt opp av innovative løsninger og gir deg den lille ekstra følelsen av kvalitet. Med fantastisk kjørekomfort og din nye assistent blir kjøreturene til deg og familien en lek.

Vil du be bilen ringe kontoret, finne nærmeste bensinstasjon eller velge en radiostasjon som passer alle i bilen? Alt du trenger å si er "Hey Mercedes!". Med multimediasystemet MBUX som er selve hjertet i bilen,  overtar ikke bilen kjøringen, men sørger for den beste og mest behagelige opplevelsen. Gjennom kunstig intelligens lærer bilen hvordan du vil ha det, hva du vil høre på og hvilke kontakter du vanligvis ringer. Alt for å gjøre det enklere for deg.

Via MBUX så styrer du bilens multimediafunksjoner, og andre tjenester som vises på berøringsskjermen, for eksempel 360-graders kamera som vil gi deg oversikt ved feks. parkering.

Mercedes EQV

EQV er godt utstyrt som standard med blant annet 3 soners klimanlegg, Parkeringspakke 360, Førerassistentpakke, Adaptive Cruisekontroll, el-skyvedører, smartphonepakke og takrails. EQV balanserer mange behov i en og samme løsning og er like moderne som den er hensynsfull.


Lad batteriene

Å eie, kjøre og leve med EQV skal være enkelt. Energikapasiteten på en EQV er 90 kWt og har en ladeeffekt på 110 kW.Bremsekraften til EQV genererer strøm som kan resirkuleres under kjøring, slik gjenvinner du energien som skapes når bilen bremser.

EQV lader fra 10% til 80% på kun 45 minutter på en vanlig hurtigladestasjon. 

Med det stadig voksende offentlige lade-nettverket langs veien er det enkelt å lade når du er på tur. En liten kaffepause og du er klar for tur igjen!

Mercedes EQV

Bli vant til det beste med EQV

I Mercedes-Benz EQV sitter du og dine medpassasjerer lukseriøst komfortabelt med lenestoler som gir god plass, og den fleksible romløsningen som gir deg mulighet for og endre og tilpasse bilen etter behov. Interiørkonseptet med avtagbare seter og benkerader er laget for å kunne endres enkelt.

EASY-PACK bakluken gjør det praktisk å ta inn og ut av baggasjerommet. Elektrisk åpning og lukking via bilnøkkel eller håndtaket på bakluken. Bakruten kan også åpnes separat om man ønsker det.

I EQV kan du føle deg like trygg som i alle biler med en stjerne i grillen. Det høye sikkerhetsnivået dekker alle seter i bilen. Et stort antall kollisjonsputer, avstandsassistent DISTRONIC, trafikkskiltassistent, kjørefeltassistent og ATTENTION ASSIST vil du tryggest mulig kunne ferdes i trafikken med nye EQV.

Ønsker du å ta en nærmere titt på familiefavoritten EQV så kom gjerne innom et av våre salgslokaler eller ta kontakt med oss igjennom skjemaet under.

Ønsker du mer informasjon om EQV?

Mercedes EQV
Mercedes EQV
Mercedes EQV
Mercedes EQV