S-Klasse er nå smartere, tryggere og mer luksuriøs enn noen gang.

Verdens beste bil har blitt enda bedre!

Mercedes-Benz S-Klasse kan nå bestilles som ladbar hybrid med 4MATIC firehjulstrekk. Bilen kommer i både kort og lang utgave. Bilens interiør er enda mer digitalt og intelligent enn forgjengeren, med neste generasjon MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Kjøpspris fra kr. 1.516.000,-


Mercedes s klasse

Elektrisk rekkevidde på over 100 kilometer

Med en elektrisk rekkevidde på opptil 108 kilometer (WLTP), og en elektrisk effekt på 150 hestekrefter, vil S-Klasse plug-in hybrid kunne operere helelektrisk i mange situasjoner, uten å måtte bruke den fossile motoren.

Bensinmotoren er en 3-liters rekkesekser (M 256) med 367 hestekrefter. Den totale systemeffekten er på 510 hestekrefter og 750 Nm, noe som gir en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 4,9 sekunder. Batteriet er nå enda bedre integrert enn i forgjengermodellen der bagasjerommet ikke lenger har et trinn opp.

En 11 kW ombordlader er standard for AC-lading, men bilen kan også hurtiglades på opptil 60 kW. Det betyr at selv et tomt batteri kan lades helt opp på kun rundt 30 minutter.

Mercedes s klasse

Bakakselstyring med styrevinkel på opptil 10 grader

Som tilleggsutstyr kan bakakselstyring bestilles med en styrevinkel på opptil 4,5 grader eller opptil 10 grader. Sistnevnte reduserer svingradiusen med nesten to meter.

Ved hastigheter under 60 km/t vil bakhjulene styres i motsatt retning av forhjulene, noe som øker smidigheten. Dette bidrar å redusere svingradiusen, og gjør parkering i trange områder enda enklere. Ved hastigheter over 60 km/t vil bakhjulene styres i samme retning som forhjulene. Dette gir økt stabilitet, og er spesielt merkbart ved raske filskift, eller ved en plutselig unnamanøver.


Mercedes s klasse

Andregenerasjon MBUX: en ny dimensjon innen personalisering og interaksjon

Dashbordet har en ny arkitektur, med et moderne overflatedesign og ergonomisk skjermoppsett, samt utstyrt med andregenerasjon MBUX (Mercedes-Benz User Experience) som er et av høydepunktene som kommer med nye S-Klasse.

Bilens interiør er enda mer digitalt og intelligent, og mulighetene for personalisering og intuitiv drift har blitt langt mer omfattende. Det intelligente infotainmentsystemet MBUX er i bedre stand til å lære og kan om ønskelig lære seg dine vaner og ta initiativ for deg. I tillegg kan visse handlinger utføres selv uten aktiveringsnøkkelordet "Hei Mercedes", som for eksempel å godta en telefonsamtale. I nye S-Klasse kan brukergrensesnittet MBUX også betjenes fra passasjerer i baksetet.


Mercedes s klasse

DIGITAL LIGHT med 2,6 millioner piksler

Den revolusjonerende DIGITAL LIGHT-teknologien har en lysmodul med tre ekstremt kraftige LED-lys i hver lampe, hvor lyset blir reflektert og sendt videre av 1,3 millioner mikrospeil. Oppløsningen blir derfor mer enn 2,6 millioner piksler pr bil. Dette gir føreren optimalt med lys uten å blende andre kjøretøy, noe som gir økt sikt og dermed også sikkerhet.


61eb0683-95f2-4ec6_900x600.jpg

Ønsker du mer informasjon om S-Klasse?

9567d5f6-02d9-4a7d-a508_900x600.jpg