S-Klasse er nå smartere, tryggere og mer luksuriøs enn noen gang.

Verdens beste bil har blitt enda bedre!

Bilens interiør er enda mer digitalt og intelligent enn forgjengeren, med neste generasjon MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Nå er nye Mercedes-Benz S-Klasse tilgjengelig med norske priser. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Mercedes s klasse
Det klare designet til nye Mercedes-Benz S-Klasse er redusert til det vesentlige: perfekte proporsjoner i eksteriøret og moderne luksus i interiøret. De fremtidsrettede nyvinningene til nye S-Klasse har en enestående utstråling det er vanskelig å løsrive seg fra.

Ønsker du mer informasjon om Mercedes S-klasse?

Mercedes s klasse

S klassen har moderne estetikk og luksuriøs raushet.

Den klare designen til nye Mercedes-Benz S-Klasse er redusert til det vesentlige: perfekte proporsjoner i eksteriøret og moderne luksus i interiøret. De fremtidsrettede nyvinningene til nye S-Klasse har en enestående utstråling det er vanskelig å løsrive seg fra.
Mercedes s klasse

Din komfortsone.

Moderne luksus og førsteklasses komfort når et nytt nivå i nye S-Klasse. Bilen er det ideelle retrettstedet for alle som synes at kjøring er mer enn bare transport. Innovative komfortfunksjoner gir en helt spesiell kjøreopplevelse, fra førersetet til baksetet.
Mercedes s klasse

S-klassen gir deg en god og trygg følelse.

Topp moderne assistansesystemene og nyvinningene for aktiv og passiv sikkerhet gjør at du kan stole på nye S-Klasse. Innovativ sikkerhetsteknologi ledsager deg oppmerksomt i alle kjøresituasjoner. Nye S-Klasse tar også hensyn til informasjon som ikke er i førerens direkte synsfelt.
Mercedes s klasse
Mercedes s klasse
Mercedes s klasse