Mercedes-EQ vil gi oss de beste mulighetene!

Har nå startet produksjonen av en helt ny generasjon elektriske biler!

15. april 2021 har nye elektriske EQS verdenspremiere og nå har batteriproduksjonen startet. Med EQS kommer nemlig nå en ny generasjon biler med en betydelig lengre rekkevidde enn 700 kilometer (WLTP)! Med ny-utviklet energitetthet i batteriet, større effektivitet i drivlinjen og det beste innen aerodynamikk vil vi nå få oppleve et høyteknologisk smykke av en bil!

- Verdenspremieren på vår mest eksklusive elbil er rett rundt hjørnet og vil sette en ny standard, ikke bare i segmentet, men for elektromobilitet generelt, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge. Han forteller også at de første modellene kommer til Norge i løpet av høsten.

Det vil være mulig å få EQS levert med ulike batterioppsett som gir forskjellige ytelses- og rekkeviddevarianter. EQS vil ha en batterikapasitet på opptil 108 kWh og dermed få en rekkevidde langt over 700 kilometer WLTP, godt hjulpet av klasseledende aerodynamikk.

eq batterikapasitet opptil 108 kWh_900x600.jpg
Batterisystemene til EQS og kommende EQE produseres på Stuttgart-Hedelfingen-fabrikken i Tyskland.

Fire nye Mercedes-EQ modeller presenteres i 2021!

Målet for Mercedes-EQ er å være ledende innen elektrifisering og digitalisering ved å tilby kundene en perfekt balanse mellom bærekraft og følelser ved krav til innovasjon.

I løpet av 2021 skal Mercedes-EQ presentere EQA, EQB, EQE og EQS, i tillegg til plug-in hybrid familien som allerede består av mer enn 20 modellvarianter.

I løpet av to år vil Mercedes-EQ-familien bestå av mer enn ti elektriske EQ-modeller, i alle segmenter. Vi gleder oss!

Ønsker du å bli kontaktet når vi får inn en ny EQ-modell, så legg inn kontaktinformasjon i skjemaet under.

Vi ser frem til å høre fra deg!


EQ starter batteriproduksjon_900x600.jpg

Ønsker du mer informasjon?

Batteriproduksjon EQ MB_900x600.jpg

Under ser du et utvalg av våre allerede lanserte EQ- modeller

Neste
Forrige