Mange varianter

Nye Mercedes-Benz Sprinter er et ekte multitalent, og kanskje den enkeltmodellen i bilverden som leveres i flest varianter for å dekke kundenes behov. Mangfoldet i bruksområder fortsetter selvsagt med den nye generasjonen, hvor over 1700 varianter er på programmet i vektklassene mellom 3 og 5,5 tonn. Kassevognene vil ha 8 ulike varianter i høyde- og lengdekombinasjoner. Nytt blir at den nå også vil bli å få med forhjulstrekk. Da får bilen 50 kilo mer nyttelast og 80 millimeter lavere innlastingshøyde/rammehøyde.

Bredt motorprogram

Motorprogrammet vil bestå av en 6-sylindret 3-liters dieselmotor som yter 190 hk med et maksimalt dreiemoment på 440 Nm.
Dagens 2,1-liter med 4 sylindre vil fortsatt være med i nye Sprinter med 114, 143 og 163 hk. Nytt er derimot at denne også vil få 177 hk med forhjulstrekk, men denne er forbeholdt bobilmarkedet.
I 2019 kommer også elektriske eSprinter.

Sikkerhet i høysetet

Nye Sprinter har mange assistentsystemer og er nå helt på nivå med det vi finner i personbilprogrammet. Noen av de viktigste; LED High Performance hovedlys, Lane keeping Assist, Attention Assit, parkeringsassistent, blind-spot assist, ryggekamera, 360-graders kamera og EPS (speed sensitive power steering), samt Distance Control DISTRONIC, en avansert utgave av adaptiv cruisercontrol som følger trafikken også ved kø.
Det nye Wet Wiper vinduspusser/spyler-systemet gir bedre sikt.  Sprinter er andre modell fra Mercedes-Benz som får MBUX - det nylanserte multimediasystemet fra A-Klasse.

Ønsker du mer informasjon om Mercedes-Benz Sprinter? Kontakt oss gjerne via kontaktskjemaet under så tar vi kontakt med deg så snart vi kan!


Neste
Forrige