Designperlen

Design ligger i CLA Coupés DNA. Med lange elegante linjer er dette modellen som forener form og funksjon. Aerodynamisk optimalt, og en fryd for øyet. Modellens sportslige karakter understrekes av en aggressiv trapesformet grill, hellende lykter og markante "powerdomes". Med de todelte smale baklyktene er det lett å se likheten til den langt mer kostbare CLS. Interiøret balanserer på utsøkt vis det eksklusive, med siste skrik fra teknologifronten. De doble frittstående skjermene, de bakbelyste luftventilene, ambient lighting og det nye rattet gjør nye CLA Coupé unik i sitt segment. Modellen har også vokst i alle regninger og blitt betraktelig lengre og bredere. Den økte sporvidden gjør det også lett å få frem smilene hos kunder som setter pris på dynamisk kjøring.

Nysgjerrig? Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg

Et utvalg av våre CLA'er til salgs

Neste
Forrige

Sikker standard

I likhet med A-Klasse har CLA Coupé assistansesystemene man finner i dagens S-Klasse, noe som gir den høyeste graden av aktive sikkerhetsfunksjoner i dette segmentet. Takket være økt datakraft og nye sensorer som gjør det mulig "å se" opptil 500 meter fremover kan bilen kjøre semiautonomt i kø og på motorvei. Systemet benytter også kart- og navigasjonsdata for å hjelpe sjåføren i en rekke situasjoner, som å tilpasse hastigheten når den nærmer seg svinger, veikryss eller rundkjøringer.

Modellen leveres med automatisk nødbrems som standard, som avhengig av situasjonen, kan bidra til å redusere konsekvensene av en kollisjon i trafikk med langsomme, stoppende eller stasjonære biler. CLA Coupé kan også oppdage kryssende fotgjengere og syklister. I tillegg er Active lane keep assist standard, noe som holder bilen i veibanen dersom en uoppmerksom sjåfør drifter ut av kurs.