Nye GLE får du nå hos oss!

Dette er en SUV med en enorm eleganse! Mercedes-Benz GLE har beholdt sitt ikoniske designspråk, samtidig som en rekke innovasjoner debuterer i den nye modellen. Høydepunktene inkluderer verdens første fjæringssystem som benytter bilens 48-voltsystem, 100% variabel firehjulsdrift, revolusjonerende MBUX-multimediasystem som blant annet gjenkjenner hånd- og armbevegelser. Klasseledende med det siste innen sikkerhetssystemer og autonom kjøring. Og ikke minst vil Nye GLE være tilgjengelig med 7-seter!

GLE blir tilgjengelig med den nye sekssylindrede EQ Boost-motoren mange kjenner fra CLS. GLE 450 4MATIC får en effekt på 367 hestekrefter og et dreimoment på 500 Newtonmeter. Den intergrerte startgeneratoren gir i akselerasjonsfasen ytterligere 22 hk og 250 Nm, noe som gjør nye GLE til en svært potent og effektiv SUV. Flere bensin- og dieselmotorer vil følge, i tillegg til en plug-in hybrid med svært god elektrisk rekkevidde.

Priser Nye Mercedes-Benz GLE (GLE 450 og GLE 300 d)

Nye GLE 450 fra kr. 1.124.900,-


Nye GLE 300 d fra kr. 931.900,-Praktisk og progressiv

GLE har beholdt sitt unike designspråk, samtidig som en rekke nye elementer gir modellen en mer progressiv og dynamisk fremtoning. CD-verdien på 0,29 gjør GLE til aerodynamisk klasseleder og bidrar til redusert drivstofforbruk. Avanserte multibeam LED frontlykter med Ultra range sørger for trygg ferdsel i mørket med inntil 650 meters fjernlys og kontinuerlig omgivelsesadapsjon. Innvendig dominerer widescreen cockpiten og de off-roadinspirerte håndtakene i midtkonsollen. Økt lengde (+105 mm) og akselavstand (+80 mm) gjør at GLE nå er tilgjengelig med en tredje seterad og får for første gang elektrisk justerbare bakseter på rad to. Bagasjeromskapasiteten er oppgitt til 825 liter, og kan økes til hele 2055 liter ved å slå ned andre seterad

Fremkommelighet og komfort

Kjørekomforten har alltid vært en av styrkene til Mercedes-Benz, og GLE spesielt. Dette forbedres ytterligere med E-ACTIVE BODY CONTROL, som kan kombineres med nyutviklede Airmatic luftfjæring. Dette er det eneste systemet i markedet hvor fjær- og dempekrefter styres individuelt på hvert hjul. Dette betyr at det ikke bare motvirker krengning, men også «pitching» og «squat». Sammen med Road surface scan og hellingsfunksjonen CURVE, gir dette et ekstraordinært nivå av komfort.

Med CURVE lener GLE seg inn i svinger som en motorsykkel, og praktisk talt eliminerer opplevelsen av sentrifugalkraft. Med Road surface scan leser kameraet kontinuerlig veioverflaten og sender informasjonen til dempesystemet slik at ujevnheter kompenseres vesentlig før du kjører over de.

For mer informasjon om Nye Mercedes-Benz GLE kan du fylle inn kontaktskjemaet under og vi vil ta kontakt med deg snart vi kan!