Nye Mercedes-Benz GLS har mer plass og komfort for hele familien!

Mercedes-Benz GLS bærer S-en i navnet med stolthet. Mer luksus, mer plass og mer komfort.

Inntil syv personer nyter komfort på høyeste nivå. Den andre seteraden er helelektrisk justerbar, og den tredje er mer bekvem enn i noen tidligere utgave.

Fyll inn kontaktskjema eller ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon

Som første Mercedes i luksusklassen er nye GLS utstyrt med infotainmentsystemet MBUX. En imponerende widescreen cockpit utgjør rammen for en fascinerende betjenings- og visningsopplevelse.
Intuitive og inteligent brukeropplevelse enten med touch, stemmestyring eller styreflaten på rattet.
Nye GLS er forventet i butikk mot slutten av året og kommer fra starten av med Mercedes-Benz sine nyutviklede diesel motorer med 6 sylindre. GLS350d 4MATIC med 286 hestekrefter og GLS400d 4MATIC med 330 hestekrefter. Firehjulstrekk leveres som standard.
Nye GLS kommer med det siste av sikkerhet- og kjøreassistanse systemer. Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier - i stressende situasjoner gjør GLS det merkbart lettere for deg med  Mercedes-Benz Intelligent Drive.
Med syv sitteplasser og fleksible løsninger sammen med høy komfort er dette den ultimate familiebilen!  Personer helt opp til 194cm sitter komfortabelt på siste seterad. Bagasjerommet rommer helt opp til 2400 liter og 355-470 liter bak tredjeseterad.