Mercedes-Benz Citan

Romslig og med et høyt nivå av standardutstyr!

Det som kjennetegner en Mercedes er definitivt komfort og sikkerhet, og nye Citan byr i tillegg på et høyt nivå av standardutstyr og romslig plass. Citan er tilgjengelig i ni forskjellige farger og med et sportslig og en sensuell designform.

MBUX navigasjon, elektrisk innfellbare speil, LED High Preformance lys, to soners automatisk klimaanlegg, trådløs lading for mobiltelefon og tilhengerfeste med opptil 1.500 kg tilhengervekt kan bestilles som tilleggsutstyr.

Kjøpspris fra kr. 254.900,-


Under finner du et utvalg av våre Mercedes-Benz varebiler for salg:

Neste
Forrige

Høyt nivå av standardutstyr og god komfort

Listen med standardutstyr på Citan varebil er lang, og her finnes mye utstyr som byr på høy komfort. Blant annet er MBUX multimediasystem, smartphone integrasjonspakke, LED hovedlykter, cruise control, ryggekamera, skyvedører på begge sider med mørktonede ruter, dobbelt passasjersete og lakkerte fangere standard.

Citan har merketypiske kjøreegenskaper som kjørekomfort, kjøredynamikk og kjøresikkerhet, takket være det nye fjæringsoppsettet. Enten den nye Citan er tom eller fullastet, tilbyr den presis, trygg og behagelig kjøring. Polymerlagre isolerer hjulopphenget fra karosseriet, og som et resultat blir det færre vibrasjoner og mindre strukturbåren støy overført fra veibanen til interiøret og lasterommet. I tillegg gjør det kjøreturen mer jevn.

Lavt støynivå igjennom tykkere vinduer, omfattende isolasjon og et ekstra tetningsnivå i dørene. 

Interior_MB_Citan_dashboard_900x600.jpg
Setene i nye Citan har materialer av høy kvalitet og et ergonomisk sittekonsept med godt formet skum og god sidestøtte. Førersetet er tilgjengelig i fire forskjellige versjoner, og som kan justeres i lengde- og høyderetning i tillegg til justerbar ryggstøtte.

Kompakt på utsiden, romslig på innsiden

Nye Mercedes-Benz Citan er en allsidig varebil som kombinerer kompakte dimensjoner med god plass. En rekke forskjellige versjoner og praktiske utstyrsdetaljer gjør at den dekker et bredt spekter av mulige bruksområder. Takket være skyvedører med stor døråpning på 615 millimeter og lav lastekant, blir inn- og utlasting spesielt behagelig. Døråpningen er 1.059 millimeter høy.

Nye Citan tilbyr mye mer plass sammenlignet med forgjenger-modellen. Lastekapasiteten er på opptil 2,9 m3 i henhold til VDA-normen, og skyvedører med vid åpning er tilgjengelig på både høyre og venstre side av bilen.


Citan rød_forfra_900x600.jpg

Sikkerhet er en viktig verdi

Sikkerhet er en viktig verdi hos Mercedes-Benz. En komponent som bidrar til å sikre det høye sikkerhetsnivået i den nye Citan er den stabile karosseristrukturen med sine energiabsorberende soner, samt de omfattende moderne kjøreassistentsystemene.

Som i de nye generasjonene av Mercedes-Benz C-klasse og S-klasse bruker Active Lane Keeping Assist styreinngrep i motsetning til bremsing, og er dermed spesielt behagelig. Sikkerhetspakken inkluderer Active Brake Assist, Active Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist og Speed Limit Assist.

Citan varebil er også utstyrt med seks kollisjonsputer som standard.


Rød Citan_lasterom_900x600.jpg

Kjente designlinjer og muskuløse skuldre

Med en front som er typisk for Mercedes-Benz, smelter Citan sømløst inn i den kompakte modellfamilien. Grillen med tre doble lameller og en sentralt plassert stjerne danner en visuell bro mellom Citan og dens større søsken Vito og Sprinter. Profilbildet domineres av de muskuløse skuldrene med sportslig og sensuell designform.

Støtfangere, dørhåndtak og deksler på skyvedørsskinnene er tilgjengelig i karosserifarge i stedet for sort plast. Det er mulig å velge mellom ni forskjellige farger, hvor fem av de er i metallic.


Interior_MB_Citan_900x600.jpg

Ønsker du mer informasjon?


Rød Citan_sidenbakfra_900x600.jpg


Dette mener vi om nye Citan::

"Vi gleder oss stort over å kunne tilby en komplett range for Mercedes-Benz varebil. Nye Citan er en  moderne flott bil i segmentet liten varebil, som vil passe utmerket til de som ønsker en mindre varebil med god plass og det beste innen komfort og sikkerhet.

Vi er meget positive til utstyrsnivået på nye Mercedes-Benz Citan og synes det er gøy å ha fått enda et godt stjerne-produkt som vi kan tilby våre kunder."


Krister Taasaasen,
Salgssjef Mercedes-Benz nyttekjøretøy