Mercedes-Benz verksted

Andresen Bil har merkeverksted for Mercedes-Benz. Våre mekanikere er erfarne med Mercedes-Benz og gir din Mercedes den kompetansen den fortjener. Vi benytter kun originale deler for din Mercedes under reparasjoner, slik at du opplever den samme kjøregleden som du er vant til å erfare bak rattet til en kvalitetsbil som Mercedes.

Hvorfor velge Andresen bil som ditt Mercedes verksted?

Det er mange gode grunner til å velge Andresen bil som ditt faste Mercedes-benz verksted. Noen av disse grunnene er nevnt under:

Prisgaranti

Vi er helt sikre på at våre priser er konkurransedyktige sammenlignet med tilsvarende service og reparasjoner fra andre konkurrerende verksteder.  Dersom det foreligger en prisforskjell, så matcher vi den konkurrerende prisen. Les mer om gjeldende vilkår for vårt prisløfte lengre nede.

Kompetanse

Som et Norges ledende verksted så kan du være sikre på at vi har kompetansen som kreves. Det er ikke på prisen at du vil oppleve en forskjell sammenlignet med konkurrerende verksteder. Forskjellen mellom oss og andre aktører er at vi har de fremste spesialistene, verktøyene og opplæring fra bilprodusenten på alle Mercedes-Benz modeller.

Originaldeler

For å sikre deg en best mulig kjøreopplevelse, samt sikre deg og dine en sikker og trygg bil så bruker vi kun originaldeler. Delene er tilpasset din bil, og sikrer at bilens opprinnelige kvalitet blir opprettholdt.

Hvilke tjenester utfører Mercedes-Benz verkstedet vårt?

For å kunne være en helhetlig leverandør av service og vedlikehold til stolte eiere av Mercedes-Benz biler, så utfører vi de fleste tjenester og reparasjoner. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

EU kontroll for Mercedes-Benz

Når tiden er kommet for å utføre en periodisk kjøretøykontroll for din Mercedes-Benz, også kjent som en EU kontroll så står vi klare for å hjelpe deg. Som en seriøs og kompetent Mercedes leverandør og servicetilbyder utfører vi grundige periodiske kjøretøykontroller for å sikre deg og dine den beste kjøreopplevelsen. 

Dersom det mot formodning skulle være enkelte mangler tilstede som hindrer bilen i å bli godkjent under den periodiske kjøretøykontrollen, så kan du være sikre på at våre dyktige mekanikere kan hjelpe deg med å få bilen tilbake på veien så raskt det lar seg gjøre. Med vår prisgaranti, så kan du være sikker på at vedlikeholdsarbeidet vil bli utført til en konkurransedyktig pris.

Oljeskift og service for Mercedes-Benz

For å sikre en best mulig kjøreopplevelse, og ikke minst din bil en lang levealder, så anbefaler vi å jevnlig utføre oljeskift. Oljen bør generelt skiftes hvert 10-15`000 km, eller hvert år, uavhengig om bilens alder. Dersom du ønsker en mer håndfast skiftintervall for din Mercedes-Benz modell, så står våre dyktige spesialister og mekanikere klare for å opplyse deg.

Utenom oljeskift, så er det også viktig å utføre service med jevne intervaller. På en generell service for Mercedes-Benz biler så kan også oljeskift inkluderes. Vi liker å se på service som en årlig helsesjekk for bilen, der vi passer på at den er ved god helse. Dersom den skulle hatt noen helseplager er det fint å få diagnosert disse på et tidlig stadium så bilens levetid ikke blir redusert.

Luftfilter, oljefilter, pollenfilter

Filtere er viktig for å sikre bilens mer ”sensitive organer” som bilens bevegelige deler i motoren og ikke minst føreren fra å bli forurenset av uønskede partikler. Før oljefilterets intok i bilverdenen måtte oljen skiftes betydelig oftere enn det som er nødvendig i dag. Oljefilteret sikrer at oljen som smører bilens bevegelige deler er ren og uten uønskede partikler.

Når oljefilteret til din Mercedes-Benz skal skiftes, så er det anbefalt å ta en oljeskift samtidig. Da vil du få best mulig ut fra vedlikeholdet, og bilen din vil sikres ny og ren olje som ikke er kontaminert og som vil forbli ren.

Luftfilter er et annet viktig filter for bilens velvære. Denne sikrer at luften som brukes i forbrenningsmotoren ikke bringer med seg uønskede partikler på reisen utenfra og inn i bilens hjerte. Pollenfilter er også et viktig filter for å sikre din og passasjerenes velvære om bord i din Mercedes-Benz. Pollenfilteret filtrerer bort mye mer enn kun pollen. Luftforurensing, uønskede partikler og trivelig lukter blir filtrert bort med et godt pollenfilter.

Bremseklosser, Bremseskiver

Dersom du mistenker at bremseklossene eller bremseskivene i din bil er slitt ut, så anbefaler vi på det sterkeste at du bringer inn din Mercedes-Benz til oss umiddelbart. Slitte bremseklosser eller bremseskiver kan i verste fall sette deg og dine passasjerers liv og helse i fare. Selv moderate slitasjer som fører til redusert bremse-hastighet kan medbringe en risiko ettersom det kan øke tiden det tar å bringe bilen til full brems.

Eksos, eksoslekasje

Dersom du merker en sterk eksoslukt inne i din bil, så bør du bringe din Mercedes-Benz til et verksted. Å bli eksponert for større konsentrasjoner av giftig karbonmonoksid over tid kan være svært helseskadelig. Så hvis du frykter en skade på eksosanlegget ditt så bør du henvende deg til oss.

Eksoslekkasjer avdekkes som regel av en uvant brølende lyd som produseres av bilen ved kjøring. Dersom du hører uvante lyder fra din Mercedes-Benz under kjøring, så er det alltid lurt å henvende seg til et verksted.

Girkasse, svinghjul, Kløtsj med mer

Vi kan også utføre service, vedlikehold og reparasjoner på din girkasse, svinghjul kløtsj med mer. Som en helhetlig tilbyder av vedlikehold og reparasjonstjenester til Mercedes-Benz, så kan du være sikker på at vi vil kunne fikse ethvert problem din bil har.

Kort om Prisløfte

Vårt prisløfte gjelder for alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy. Prisløftet er gyldig ved reparasjoner på mekanikk, elektronikk og service.

For at vi skal matche prisen må det konkurrerende tilbudet være for identisk arbeid med samme deler og tilbys av et godkjent bilverksted. Prisen på dette tilbudet må også kunne dokumenteres ved etterspørsel. Det konkurrerende tilbudet må være av nyere dato, med andre ord så kan ikke en eldre pris fra et konkurrerende verksted brukes som referansepunkt. Løftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Hvor kan jeg reperere min Mercedes-Benz?

Vi holder til rett utenfor Oslo. Det tar kun 20 minutter på E6/E18 fra Oslos sentrale deler, fra så er du på vårt verksted. Adressen vår er : Åsveien 5, 1400 Ski og Rakkestadveien 2,1814 Askim.

Om Andresen Bil

Andresen bil holder til i Ski og Askim, og har lang fartstid og kompetanse med Mercedes-Benz. Vi har levert tyske kvalitetsbiler og flotte vedlikehold og servicetjenester helt siden 1952. Dette gjør at du kan føle deg helt trygg på at vi med vår underliggende kompetanse og erfaring vil gjøre at din Mercedes er i trygge hender hos oss.